Iš viešosios erdvės dingusi A. Mačiulis laiką leidžia su vaikais

Iki šiol nuolatiniai elito vakarėlių svečiai verslininkai Romualdas ir Alesia Mačiuliai po Naujųjų metų dingo lyg į vandenį – pernai vestuves atšokusi pora pasinėrė į šeiminį gyvenimą. Sekmadienio popietę Alesia ir Romualdas praleido kartu su vaikais Richardu ir Victoria vaikštinėdami po saulės nušviestą Vilnių.

Sekmadienio popietę Alesia ir Romualdas praleido kartu su vaikais Richardu ir Victoria vaikštinėdami po saulės nušviestą Vilnių.<br>T.Bauro nuotr.
Sekmadienio popietę Alesia ir Romualdas praleido kartu su vaikais Richardu ir Victoria vaikštinėdami po saulės nušviestą Vilnių.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2015, 4:14 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 8:36 PM

Visada puikiu stiliumi išsiskirianti Alesia mūvėjo baltas kelnes, vilkėjo šviesią palaidinę ir vilnonį rusvą megztinį. Prie šviesių drabužių A.Mačiulis priderino baltus laisvalaikio batelius ir koralų spalvos rankinę.

Tačiau atrodo, kad Alesia ne vienintelė šeimoje mėgstanti gražiai atrodyti. Richardas visą kelią išdidžiai nešėsi pirkinį iš vieno drabužių parduotuvių tinklo.

Alesia ir Romualdas susituokė pernai birželį. Alesiai ši santuoka trečioji, bet ji dėl to neišgyvena. Juk svarbiausia žmogui – būti laimingam. Tačiau pirmą kartą ji pasipuošė vestuvine suknele.

Negana to, „kraičio“ gavo du vaikus – Romualdo sūnų Richardą ir dukrą Victorią. Su buvusia žmona vyras būtent taip gražiai susitarė – kad vaikai augs su juo Lietuvoje.

Anksčiau „Stiliui“ Alesia pasakojo, kad su mažaisiais  sutaria puikiai, jau turi savų ritualų. Pavyzdžiui, sekmadienį niekaip ilgai nepasivoliosi lovoje, nes mažieji beldžia į duris – kad visi kartu eitų kepti blynų. Su jais moteris bendrauja lietuviškai, o su vyru – rusiškai. Mažieji jau pradeda suprasti ir naująją kalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.