„Pupytė“ Vita Jakutienė negailėjo pagyrų Kazachstano prezidentui

Kazachstano prezidentas Nursultanas Nazarbajevas, švęsdamas pergalę po sekmadienį vykusių rinkimų, neapsiėjo be „Naujų pupyčių“. Grupės merginų teigimu, prezidentas šventės metu negailėjo komplimentų. Tačiau tuo pačiu jam atsilygino ir pačios „pupytės“.

Vita Jakutienė sakė su grupės merginomis N.Nazarbajevui perdavusi linkėjimus ir nuo Lietuvos.<br>T.Bauro nuotr.
Vita Jakutienė sakė su grupės merginomis N.Nazarbajevui perdavusi linkėjimus ir nuo Lietuvos.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2015, 2:58 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 11:53 AM

Pirmadienį surengtoje šventėje pasirodė Neringa Šiaudikytė, Vita Jakutienė ir Skaistė Steikūnaitė. Tiesa, vakaro programoje grupė „Naujos pupytės“ įvardyta kaip „Baltic Girls“.

Viena grupės narių V.Jakutienė „Lietuvos rytui“ pasakojo apie neeilinį N.Nazarbajevo apsauginių dėmesį renginio metu. Anot jos, iš pradžių tokia „priežiūra“ kiek glumino.

„Jie stebėjo, kad neišsitrauktume telefonų. Mums buvo keista, kad jie švenčia taip uždarai. Aišku, norėjosi nusifotografuoti, vis dėlto toks žymus aukšto rango asmuo, tačiau, tikiuosi, tai pavyks kitą kartą“, – sakė ji.

Atlikėjų iš Lietuvos koncertas nepaliko abejingų. Ypač sužavėjo merginų bendravimas, jų išvaizda ir linksmumas. V.Jakutienė neslėpė, kad ir pats prezidentas N.Nazarbajevas joms pabėrė nemažai komplimentų.

„Labai jam patikome. Prezidentas liko sužavėtas mūsų pasirodymo. Be abejo, mes jį pasveikinome pergalės rinkimuose proga: kiekviena paspaudėme jam ranką, perdavėme linkėjimus nuo mūsų grupės ir Lietuvos. Šalis tiki šiuo prezidentu – juk jis išrinktas jau ne pirmai kadencijai“, – pažintimi gyrėsi V.Jakutienė.

Grupės narė išdavė ir daugiau pokalbio su N.Nazarbajevu detalių. Prezidentas domėjęsis, ką grupės merginos spėjo pamatyti Kazachstane, pasakojo lankęsis Lietuvoje, gyrė mūsų šalį.

„Viskas buvo tikrai labai gražu. Manėme, kad prezidentą išvysime piktai nusiteikusį, susiraukusį. Tačiau labai nustebome, nes tas žmogus be galo šiltas ir žemiškas. Tai net šokiravo. Regis, kalbėjomės su juo taip, tarsi jau seniai būtume pažįstami“, – džiaugėsi V.Jakutienė.

Ji neslėpė, kad kartu su grupės merginomis Kazachstane buvo apsupta neregėtos prabangos. Lietuvės buvo vaišinamos geriausiu šampanu, prabangiais užkandžiais, tokiais kaip ikrai.

Merginomis buvo puikiai pasirūpinta, tačiau jos sau neleidusios per daug. „Kadangi esame tikrai paprastos mergaitės, jie pamatė, kad skleidžiame nuoširdumą, šilumą“, – kalbėjo V.Jakutienė.

Į koncertą „Naujos pupytės“ buvo pakviestos neatsitiktinai. Jas rekomendavo ne kartą su grupe dirbęs švedų prodiuseris Williamas Buttas.

„Labai daug koncertavome jo dėka. Jis mato, kad labai stengiamės ir turime daug programų, koncertinių drabužių, dainuojame gyvai. Kadangi W.Buttas šiame versle sukasi jau daug metų, turi ir daug ryšių, gali rekomenduoti“, – sakė atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.