Dainiui Martinaičiui nuo kabareto šokėjų linksta keliai

Nors populiarus renginių vedėjas, šoumenas Dainius Martinaitis jau seniai pelnė nepralenkiamo scenos vilko vardą, jis pats prisipažįsta turintis silpnybę, lengvai išmušančią jį iš vėžių. Vos scenoje pasirodo tik plunksnomis prisidengusios kabareto šokėjos, garsus vyras pamiršta ne tik savo tekstą, bet ir sunkiai ima orientuotis erdvėje.

Poros valandų trukmės renginyje Dainius su kabareto šokėjomis susidurs akis į akį antrą kartą gyvenime.
Poros valandų trukmės renginyje Dainius su kabareto šokėjomis susidurs akis į akį antrą kartą gyvenime.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2015, 11:56 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:32 AM

Tad Dainiaus laukia tikras iššūkis viename muzikiniame klube jam reikės vesti subtiliai erotišką varjetė vakarą su žavingomis „Showagency“ kabareto šokėjomis.

„Iki šiol su kabareto šokėjomis esu susidūręs tik kartą, bet to susitikimo nepamiršiu niekada. Pamenu, vedžiau renginį ir į sceną išbėgusios tik plunksnomis prisidengusios merginos pakvietė drauge pašokti kankaną. Pamaniau, kad žiūrovams bus tikrai įdomu pamatyti, kad aš vos tą koją į viršų gebu iškelti, tačiau nesitikėjau, kad šokį baigsiu gulėdamas ant grindų. Gražuolių šokėjų apsupty pervertinau savo jėgas, o žiūrovai leipo iš juoko“, – prisimena D.Martinaitis.

Poros valandų trukmės renginyje Dainius su kabareto šokėjomis susidurs akis į akį antrą kartą gyvenime.

„Net neabejoju, kad renginys neapsieis be juokingų nesklandumų, juk šį kartą kabareto šokėjų bus daugiau nei dvidešimt“, – nuogąstauja garsus renginių vedėjas.

Prancūziško „Moulin Rouge“ kabareto nuotaiką renginyje spinduliuos profesionalios „Showagency“ šokėjos. Jos žiūrovams pademonstruos tradicinius varjetė šokius, tarp kurių ir legendinį kankaną. Be jų scenoje pasirodys ir magijos virtuozas Mantas Wizard, kuris čia pirmą kartą atliks tiesiai iš Paryžiaus parsivežtus triukus.

Šokius ir magiją sujungiantis pramoginis spektaklis vyks gegužės 7 dieną, muzikiniame teatre „New York“, Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.