R. Skaisgirys apie žmoną: „Ji – tarsi rožė. Ir žydi, ir badosi“

„Ji – tarsi rožė. Ir žydi, ir badosi. Į vijoklį ji irgi panaši – paima ir nepaleidžia“, – televizijos žaidimo „Šeima–jėga“ studijoje apie savo žmoną ir sūnelio Ato mamą Vaidą kalbėjo televizijos laidų prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

R. Skaisgirys: „Su žmona kaip ir su mama – žiauriai gera, bet nelengva“.<br>LR archyvo nuotr.
R. Skaisgirys: „Su žmona kaip ir su mama – žiauriai gera, bet nelengva“.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2015, 12:48 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:15 AM

Artėjant Motinos dienai buvęs krepšininkas, daugelio populiarių serialų sumanytojas ir jaunas tėtis vis dažniau prisimena šviesios atminties savo mamą.

„Ji man buvo labai svarbi“ – sako Rolandas ir tikisi, kad tokiu pat svarbiu žmogumi sūnaus Ato gyvenime taps jo mama Vaida.

Rolando mamos Danutės nebėra jau dveji metai. Tačiau ilgesys – niekur nedingęs. „Ji buvo labai išmintina ir teisinga moteris“, – sako Rolandas ir priduria, kad gyventi su ja buvę gera ir tuo pat metu – sudėtinga.

„Visai kaip su mano žmona Vaida“, – tuojau pat pajuokauja. Tiesos, kad vyrai šeimos gyvenimui renkasi į savo mamas panašias moteris, matyt, esama.

„Būti kartu su Vaida, gyventi kartu yra žiauriai gera, tačiau, oi, kaip nelengva... – juokiasi, o visai rimtai prideda, kad kaip tik dėl to mamos yra nuostabios ir nepakeičiamos.

Kad Vaida nepakeičiama, Rolandas įsitikino ir per „Lietuvos ryto" televizijos žaidimo „Šeima–jėga“ filmavimą, kai tėčiui teko namo išvežti pietų miego užsimaniusį sūnų, o studijoje likusiai Vaidai – išlaikyti visus žaidimo išmėginimus.

Gražuolę prodiuserio žmoną tikrai galima vadinti pašėlusia mamyte – susipažinusi su Rolandu ji spėjo ir mokslus baigti, ir sūnų paauginti, ir vyro kompanijoje dirbti. Neseniai ėmėsi dar vieno iššūkio – drauge su vyru rašo scenarijų lietuviškam serialui. Nemažas metų skirtumas tarp jų Vaidos netrikdo.

„Mano metų jis jau yra buvęs, o manęs jo amžius dar tik laukia“, – mėgsta sakyti jauna moteris, o per filmavimą televizijos studijoje jį dar ir paerzino: „Tu būsi pensijoje, kai aš būsiu tavo uošvės amžiaus.“

„Tada ir bus harmonija“, – nė kiek nesutrikęs atsakė Rolandas.

Kur per žaidimo filmavimą dingo Rolando ir Vaidos Skaisgirių sūnus Atas? Kodėl Rolandas nemoka rašyti SMS žinučių? Ir kodėl jis norėtų žaidime surinktus taškus padauginti iš savo metų skaičiaus? Žiūrėkite patį įdomiausią televizijos šeimų žaidimą pačios gražiausios pavasario dienos – Motinos dienos – pavakarę 17.30 per „Lietuvos ryto" televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.