Rasa Arlauskienė: „Dar negaliu susitaikyti su našlaitės dalia“

„Artėja labai liūdna šventė, pagalvojau, aplankiusi mamos kapą... Praėjo amžinybės ilgumo keleri metai, o aš vis dar negaliu susitaikyti su našlaitės dalia“, – taip jautriai savo socialinėje paskyroje parašė žinoma renginių organizatorė Rasa Arlauskienė.

Rasa Arlauskienė – stilingų švenčių organizatorė. Skonio ji mokėsi iš šviesaus atminimo savo mamos.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Rasa Arlauskienė – stilingų švenčių organizatorė. Skonio ji mokėsi iš šviesaus atminimo savo mamos.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2015, 6:38 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 4:17 AM

Ir pridūrė: „Linkiu draugams: džiaukitės kiekviena akimirka drauge su mama, kiekvienu pokalbiu dviese su mama, kiekvienu mamos pyragu... Mama yra netobulo žmogaus tobulybės įsikūnijimas... Mylėkite mamą čia ir dabar, nė akimirkai neatidėliodami!“

R.Arlauskienė ne kartą savo interviu yra minėjusi, kad daug ko sėmėsi iš brangių savo šeimos moterų. Skonis, stiliaus pojūtis – visa tai perimta iš jų. Štai kodėl Rasa laikoma viena stilingiausių šalies moterų.

„Man pasisekė, kad mama ir močiutė perdavė Kauno aristokratijos stiliaus pojūtį, o bajoriškos kilmės šeima per kelias kartas paliko perlų, supratimą apie šilką ir meilę pasaulyje pripažintam, nesenstančiam grožiui, kurį akimis tiesiog rijau žiūrėdama senuosius Holivudo, prancūzų filmus“, – pasakojo Rasa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.