V. Jakučinskaitės „Vestuvės“ pritraukė būrį žinomų veidų

Pirmąjį gegužės pirmadienį dizainerė Viktorija Jakučinskaitė Vilniaus miesto rotušėje pristatė išskirtinių ir prabangių suknelių kolekciją. Tačiau pristatymas, pritraukęs daugybę žinomų veidų, buvo kiek kitoks nei įprasta.

Į Viktorijos Jakučinskaitės kolekcijos pristatymą rinkosi žinomi žmonės.<br>D.Umbraso nuotr.
Į Viktorijos Jakučinskaitės kolekcijos pristatymą rinkosi žinomi žmonės.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2015, 8:57 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 12:12 AM

Kolekcijos „Vestuvės“ pristatymo svečiai galėjo pasijusti tarsi tikroje vestuvių šventėje nuo pat pradžios iki pabaigos: podiumu žengusios manekenės klausė žiūrovų, ar joms „tinka“ suknelės, o iškilmingoje rotušės salėje buvo išrikiuoti šventiniai stalai su vaišėmis. Kolekciją stebėjusios damos netgi galėjo pagauti nuotakos puokštę.

Maža to, aplink nuotakų sukneles pristatančius modelius zujo ir į pamergių, draugių, tarnaičių ar net mamų vaidmenis įsijautusios manekenės. Ant scenos buvo galima išvysti ir tikras aktores Editą Užaitę, Inetą Stasiulytę. Jos vestuvių spektaklio dalyvėms padėjo „prisimatuoti“ sukneles.

Prabangias vestuvines ir progines sukneles pirmadienio vakarą pristatė tokios žinomos moterys kaip gražuolė radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė, modelis Karolina Toleikytė, „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė bei naujausios kolekcijos veidais tapusios televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė ir atlikėja Karina Krysko-Skambinė.

V.Jakučinskaitės mados spektaklyje dalyvavo ir nemažai pramogų pasaulio atstovų. Tarp vakaro svečių buvo galima išvysti stilistę Agnę Jagelavičiūtę, floristą Mantą Petruškevičių, verslininkus Aivarą ir Ingą Stumbrus, dainininkę Moniką Linkytę ir daugybę kitų.

Vieną didžiausių staigmenų kolekcijos pristatymo vakarą pateikė pati dizainerė Viktorija Jakučinskaitė. Ant podiumo pasirodžiusi kolekcijos kūrėja ne vieną privertė aiktelėti dėl kardinalių išvaizdos pokyčių. Anksčiau ilgais tamsiais plaukais išsiskyrusi dizainerė juos visiškai nusirėžė ir nusidažė blondiniška spalva. Naują šukuoseną pademonstravusi V.Jakučinskaitė tapo vos atpažįstama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.