Kanuose sužibėjusi Grėtė Raudytė užmezgė vertingą pažintį

Po pergalės modelių realybės šou „Model Turned Superstar“ žaibiškai išpopuliarėjusi lietuvaitė Grėtė Raudyti paleisti savo sėkmės nė neketina. Šiuo metu Holivude vienai kino juostai besifilmuojanti mergina sužibo ir ant Kanų kino festivalio raudonojo kilimo.

Kanuose sužibėjusi Grėtė Raudytė svarbiam renginiui pasirinko mados namų „Balmain“ suknelę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Kanuose sužibėjusi Grėtė Raudytė svarbiam renginiui pasirinko mados namų „Balmain“ suknelę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2015, 2:26 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 4:45 PM

Nugalėjusi modelių projekte klaipėdietė abiturientė ne tik susišlavė 1 mln. JAV dolerių, bet ir gavo galimybę atlikti vaidmenis net dviejuose Holivudo filmuose. Visur spėjanti naujai kylanti žvaigždė nepraleido progos savo pėdsako palikti ir bene svarbiausiame kino festivalyje.

„Dėl visko turėčiau būti dėkinga „Model Turned Superstar“, kuris mano augančioje karjeroje atvėrė daug durų“, – lrytas.lt sakė Grėtė.

Po pergalės Holivude G.Raudytės karjera griežtai rūpinasi jos advokatas iš Los Andželo. Jis taip pat planuoja ir visą renginių, kuriuose lankosi gražuolė, grafiką. Jame atsidūrė ir vienas Kanuose vykęs filmo pristatymas.

„Tai buvo „Chopard“ savininkės Caroline Scheufele vyro Alexo kurtas filmas apie Kanų statulės istoriją. Pristatyme taip pat buvo daug garsių žmonių, tarp jų – ir Robbie Williamsas“, – pasakojo G.Raudytė.

Greta jo renginyje ir sėdėjo lietuvaitė. Ji taip pat džiaugėsi užmezgusi draugystę ir su pačia prabangaus juvelyrikos ženklo vadove C.Scheufele.

Ant raudonojo kilimo G. Raudytė tą vakarą pasirodė su nuostabia mados namų „Balmain“ suknele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.