Prie Ungurio ežero esanti vasaros terasa iškilmingai atidaryta su Klaipėdos kameriniu orkestru, baritonu iš Norvegijos Steinu Skjervoldu ir mecosopranu Marta Lukošiūte.
Miško ramybėje suskambę muzikos garsai skonio pridėjo ir vakarienei, kurią sezono atidarymui parengė „IDW ESperanza Resort“ virtuvės šefas Mickey Bhoite. Užkandžiams buvo patiekta marinuoto tuno salotų, tortilijų su vištiena, sumuštinių su ant žarijų keptomis daržovėmis, midijų guazzetto padaže, ant iešmelių keptų karališkų krevečių. Karštieji vakaro patiekalai – ant žarijų keptas „New York“ kepsnys iš Angus jautienos, australiško ėriuko nugarinė, kukurūzais maitinto viščiuko krūtinėlė, jūros liežuvis, kardžuvė, raudonasis jūros ešerys.
Renginį vedė Rimas Šapauskas, o desertu tapo prabangi „La Perla“ trikotažo kolekcija ir unikali galimybė naujojoje Vilniaus „La Perla“ parduotuvėje užsisakyti išskirtinį drabužį, kuris bus kuriamas ir rankomis siuvamas Italijoje. Ją pristatė ir stilistė Asta Valentaitė, Karolina Toleikytė, Monika Račiūnaitė.