Krepšininkas Gediminas Orelikas su žmona susilaukė sūnaus

„Lietuvos ryto“ komandos krepšininkas Gediminas Orelikas krepšinio sezoną baigia su džiugia asmenine žinia – jis tapo tėvu. Jam su žmona Virginija gimė sūnus. Laimingi tėvai jau išrinko mažyliui vardą – sūnų jie pavadins Minu. 

G.Orelikui su žmona Virginija gimė sūnus.<br>G.Šiupario nuotr.
G.Orelikui su žmona Virginija gimė sūnus.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2015, 7:03 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 6:49 AM

„Vardą buvome sugalvoję jau seniau, o vos prieš kelias savaites supratome, kad tai – mano vardo trumpinys“, – šypsojosi „Lietuvos ryto“ komandos aukštaūgis.

Vaikelis pasaulį išvydo 54 centimentų ūgio ir 4220 gramų svorio. 

Vyras atviravo, kad jausmas tapus tėvu – nuostabus ir nepakartojamas, o trečiadienį po pietų gimusį mažylį pirmą kartą imant į rankas nemenkai drebėjo rankos. 

„Reikia dar susiprasti, juk pirmas vaikas, nesu patyręs tokio jausmo. Yra atvažiavusi žmonos mama, ji labai padėjo ir tada, kai žmona laukėsi“, – portalui lrytas.lt pasakojo laimingas tėvas. 

Pora susituokė pernai birželį, o nepraėjus nė metams nuo vestuvių šventės jau džiaugiasi sūpuodami pirmagimį.  Vestuvių ceremonijai pernai buvo pasirinkta jaunosios gimtojoje Kelmėje esanti Švenčiausios Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčia. Į gėlėmis, kaspinais ir rožių žiedlapiais išpuoštą šventovę sugužėjo pusšimtis poros šeimos narių ir draugų.

Šiaulietis G.Orelikas su kelmiške Virginija draugavo daugiau kaip penkerius metus. Pora susipažino per Šiauliuose vykusį vakarėlį, o po poros savaičių atsitiktinai susitiko boulingo klube.

„Greitai supratau, kad Virgutė skirta man“, – šypsojosi prieš trejus metus iki vestuvių sužadėtuvių žiedą mylimajai dovanojęs G.Orelikas.

Po poros savaičių jaunavedžiai išvyko į povestuvinę kelionę. „Norėjosi egzotikos, todėl išsirinkome Dominikos Respubliką“, – pasakojo džiaugsmu švytintis G.Orelikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.