Vasaros sezono pradžią „Domino“ aktoriai pažymėjo kelione laivu

„Domino“, jau tradiciškai neketinantis užverti teatro durų iki rudens, skelbia vasaros sezono pradžią! Kūrybinė teatro grupė šį įvykį pažymėjo vasariška kelione laivu į laukinį paplūdimį.

Daugiau nuotraukų (7)

lrytas.lt

Jun 12, 2015, 6:27 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 8:09 PM

„Vasaros sezonu dirbame kiek laisvesniu, lengvesniu grafiku, šiek tiek keičiasi ir mūsų kelionių geografija. Tačiau nuo darbo, kurį mėgstame ir kuriuo tikime, net keliems mėnesiams mums atitrūkti visai nesinori. Juolab, kad mūsų ištikimiausi žiūrovai net ir vasaros metu nori apsilankyti teatre“, – sakė „Domino“ teatro direktorius Egidijus Baranauskas.

Vasaros atostogų periodu „Domino“ teatras dažniau lankysis kurortuose – Palangoje ir Druskininkuose. Šiemet pirmą kartą mono spektakliai, kurie techniškai ir tematiškai lengviau pritaikomi prie teatrui neįprastų erdvių, iškeliauja į scenas po atviru dangumi, pavyzdžiui, Kaune.

„Kaip ir daugeliui Lietuvos gyventojų, mums taip pat norisi pasimėgauti vasariška šiluma ir saule, todėl į darbus stengiamės žiūrėti kūrybiškai – taip, kad jie teiktų džiaugsmo ir žiūrovui, ir mums. Todėl, kaip ir ankstesniais metais, tikimės linksmo, svarbiausia, įkvepiančio vasaros sezono, suteiksiančio naujų idėjų artėjančioms rudens premjeroms – jas jau pradedame planuoti ir ruoštis“,– sakė „Domino“ teatro aktorius Eimutis Kvoščiauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.