Teismą pasiekė Monikos ir Andriaus Šedžių skyrybų byla

Ilgai besitęsiančios kalbos apie politiko ir verslininko Andriaus Šedžiaus (39 m.) bei jo žmonos dainininkės Monikos Šedžiuvienės (23 m.) skyrybas, pasitvirtino. Trečiadienį teismą pasiekė poros skyrybų byla.

Monika ir Andrius Šedžiai jau kurį laiką viešumoje rodydavosi atskirai.
Monika ir Andrius Šedžiai jau kurį laiką viešumoje rodydavosi atskirai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2015, 12:03 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 8:58 AM

Lrytas.lt susisiekus su pačia Monika, ji patikino apie tai nieko nežinanti. Šią situaciją ji pakomentavo labai lakoniškai: „Nežinau, manau, kad ne. Paklauskite mano vyro“.

Tik pasklidus kalboms apie garsios poros skyrybas, M.Šedžiuvienė keletą kartų davė interviu televizijai, tačiau tada tiesiai neatsakė, ar su vyru iš tiesų atsidūrė ant skyrybų ribos. Priešingai, tokias kalbas buvo linkusi neigti.

Įtarimų dėl braškančių poros santykių sukėlė ir grupės „Pop Ladies“ dainininkės persikraustymas gyventi į Vilnių. Tiesa, ji pati tikino, kad toks sprendimas buvo priimtas tik dėl didesnių darbo perspektyvų, o į Šaulius ji vis grįžtanti.

Pats A.Šedžius pastaraisiais mėnesiais ne kartą buvo pastebėtas besilinkminantis naktiniuose klubuose su nepažįstamomis gražuolėmis.

Su pačiu verslininku telefonu susisiekti nepavyko.

2013 m. Civilinę santuoką Andrius ir Monika įformino Šiaulių arenoje, ten jų sutuokti atvyko Šiaulių miesto savivaldybės civilinės metrikacijos biuro pavaduotoja Vilma Melenienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.