Ieškomi O. Pikul-Jasaitienę sukrėtę žiaurūs užpuolikai

Sekmadienio naktį Oksanos Pikul-Jasaitienės šeimos ramybę sudrumstė žiaurus nusikaltimas. Moters brolio šuo buvo smarkiai sužalotas dviejų girtų užpuolikų.

O.Pikul-Jasaitienę sukrėtė žiaurus jos brolio šuns likimas.<br>T.Bauro nuotr.
O.Pikul-Jasaitienę sukrėtė žiaurus jos brolio šuns likimas.<br>T.Bauro nuotr.
O.Pikul-Jasaitienės brolio šuo buvo žiauriai sužalotas dviejų girtų užpuolikų.<br>Facebook nuotr.
O.Pikul-Jasaitienės brolio šuo buvo žiauriai sužalotas dviejų girtų užpuolikų.<br>Facebook nuotr.
O.Pikul-Jasaitienę sukrėtė žiaurus jos brolio šuns likimas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
O.Pikul-Jasaitienę sukrėtė žiaurus jos brolio šuns likimas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Jul 6, 2015, 2:58 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 6:52 PM

Moters socialinio tinklo paskyroje paskelbtoje nuotraukoje matyti kruvinas raudonųjų pitbulių veislės augintinis sužalota akyte. Aplink gailiai į kamerą žiūrinčio šunyčio kaklą matyti uždėta speciali plastikinė apykaklė.

Pasak O.Pikul-Jasaitienės, užpuolikams greičiausiai nepatiko jos brolio šuns veislė. Nors oficialiai pitbuliai yra klasifikuojami kaip pavojingos veislės šunys, pasak moters, jos brolio šuo niekam nebuvo įkandęs ir buvo visiškai neagresyvus.

Vienas iš užpuolikų pribėgęs trenkė augintiniui į galvą stikliniu alaus buteliu. Šis sudužęs smarkiai sužalojo šuns akį ir kaukolę.

O.Pikul-Jasaitienė portalui lrytas.lt teigė, kad šuo išgyveno operaciją. Tačiau pirmadienį po pietų šuniukas vėl buvo vežamas į veterinarijos kliniką, nes situacija pablogėjo. O.Pikul-Jasaitienė teigė, kad bus kovojama ne tik dėl augintinio akies, bet ir gyvybės.

Pasak moters, vienas iš užpuolikų buvo aukštas, kitas – žemaūgis. Vienas iš užpuolikų galėjo turėti „dredais“ vadinamą šukuoseną. Prašyme teigiama, kad už informaciją bus atsilyginta.

Moters teigimu, į skelbimą vos per valandą jau atsiliepė daug žmonių.

„Sprendimas yra vienas – rašyti pareiškimą ir ieškoti šitų žmonių. Kitą kartą tokiems žvėrims teks pagalvoti“, – telefonu teigė moteris. Anot jos, labai gaila, kad yra tokių žmonių, kurie su buteliais puola jaunus šuniukus.

O.Pikul-Jasaitienė kvietė pasvarstyti, kokie žmonės tokie užpuolikai yra savo šeimose, jeigu šitaip elgiasi su bejėgiais gyvūnais. „Savo vaikus turbūt buteliais muša?“ – baisėjosi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.