Modelis Karolina Toleikytė užsimojo sutramdyti kailinių gerbėjas

„Labai tikiuosi, kad prieš prašydamos arba pačios pirkdamos kailinius merginos pažiūrės šį video ir supras, kokia iš tiesų gėda yra toms, kas juos nešioja. TAIP, gėda, o ne garbe ir pasipuikavimas. Pradekim nuo savęs, pradėkim keisti pasaulį“, – tokiais žodžiais modelis Karolina Toleikytė savo socialinio tinklo paskyroje išreiškė pasipiktinimą ir nepritarimą tiems, kurie dėvi natūralius kailinius.

Karolina Toleikytė savo socialinio tinklo paskyroje išreiškė pasipiktinimą ir nepritarimą tiems, kurie dėvi natūralius kailinius.<br>T.Bauro nuotr.
Karolina Toleikytė savo socialinio tinklo paskyroje išreiškė pasipiktinimą ir nepritarimą tiems, kurie dėvi natūralius kailinius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2015, 4:30 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 6:43 PM

Šalia lietuvė pasidalijo ir vaizdo įrašu, kurį pamatę daugelis susimąstys, iš kur atkeliauja brangūs jų kailiniai drabužiai. Karolina svarstė, kad žmonės nesuvokia, kokios beprasmės visiškai nekaltų gyvybių mirtys gula ant jų pečių kartu su dešimtimis tūkstančių kainuojančiais kailiniais.

„P.s. Jeigu atsiras, kas man pasakos, kad kailiniai gražiau negu striukes, arba šilčiau negu paltai – tada pradekim nuo to, kad galit nešioti netikrus kailius ir taip nušauti du zuikius vienu šūviu“, – feisbuke samprotavo garsi lietuvė manekenė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją