Šedžiai atsiėmė skyrybų prašymą, bet ar išsaugos santuoką?

Prieš dvejus metus susituokę Monika ir Andrius Šedžiai pastaruoju metu nesiliauja stebinti savo sprendimais. Neseniai Lietuvą apskriejo žinia – Monika ir Andrius skiriasi!

Pastaruoju metu Andrius ir Monika Šedžiai stebina savo savo sprendimais.<br>D.Umbraso nuotr.
Pastaruoju metu Andrius ir Monika Šedžiai stebina savo savo sprendimais.<br>D.Umbraso nuotr.
Kalbas apie santykių krizę Monika ir Andrius Šedžiai neigė.<br>R.Vitkaus nuotr.
Kalbas apie santykių krizę Monika ir Andrius Šedžiai neigė.<br>R.Vitkaus nuotr.
Monika ir Andrius Šedžiai susituokė 2013-ųjų vasario mėnesį.
Monika ir Andrius Šedžiai susituokė 2013-ųjų vasario mėnesį.
Daugiau nuotraukų (3)

Ričardas Vitkus

Jul 13, 2015, 5:42 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 10:09 AM

Šią žinią patvirtino ir šios poros Šiaulių apylinkės teismui perduoti skyrybų dokumentai. Prašymą teismui parašę Monika ir Andrius Šedžiai panoro išsituokti bendru sutarimu.

Tokį paprastą, greitą ir pigų skyrybų būdą renkasi tie sutuoktiniai, kurie neturi vienas kitam jokių pretenzijų dėl turto padalinimo, nepilnamečių vaikų išlaikymo bei kitų klausimų.

Vos žinia apie Šedžių sprendimą skirtis apskriejo žiniasklaidos priemones, su ja dar susitaikyti nespėję skaitytojai išgirdo kitą žinią – Monika ir Andrius nusprendė išsaugoti santuoką ir iš teismo atsiėmė skyrybų dokumentus.

Šią žinią portalui lrytas.lt patvirtino ir Šiaulių apylinkės teismo darbuotojai – prašymas dėl Šedžių santuokos nutraukimo abipusiu sutarimu iš tikrųjų atsiimtas.

„Gal pora susitaikė ir nusprendė išsaugoti santuoką“, – apie tokio sprendimo motyvus svarstė viena teismo darbuotoja.

Ar prašymo dėl santuokos nutraukimo abipusiu sutarimu atsiėmimas iš teismo reiškia, kad sutuoktiniai nusprendė nebesiskirti? – paklausiau įmonės „Skyrybų centras“ specialistės.

„Anaiptol. Toks žingsnis gali reikši ir poros sprendimą išsaugoti santuoką ir sprendimą į teismą dėl skyrybų nutraukimo kreiptis ieškiniu. Pastarąjį būdą renkasi poros, kurios nesutaria dėl skyrybų sąlygų. Tiesa, šis skyrybų būdas yra ir ilgesnis ir brangesnis, nes skyrybų bylos nagrinėjimas teisme užtrunka kur kas ilgiau, o norint pagrįsti savo reikalavimus gali tekti kreiptis pagalbos ir advokatus“- sakė „Skyrybų centro“ specialistė.

Kaip yra iš tikrųjų – ar Monika ir Andrius Šedžiai nusprendė ir toliau gyventi kartu, ar skyrybų dokumentų atsiėmimas tėra tik taktinis žingsnis prieš ieškinio dėl skyrybų padavimą į teismą – parodys laikas.

Į portalo žurnalisto  klausimą apie skyrybas A.Šedžius atsakė lakoniškai: „Aš šituo klausimu nieko nekomentuoju“.

Apie porą ištikusią santykių krizę pramogų pasaulio užkulisiuose garsiai kalbėti imta jau pavasarį po Šedžių santuokos praėjus vos porai metų, tačiau ir Monika ir Andrius šias kalbas neigė ir tvirtino, kad jų šeimoje – viskas gerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.