Vita Jakutienė pasipiktino Lukiškių kalėjimo darbuotojos elgesiu

Skandalingąją grupės „Naujos pupytės“ narę Vitą Jakutienę nejuokais papiktino vienos Lukiškių kalėjimo darbuotojų elgesys. Socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje moteris nupasakojo nemalonų incidentą, kurį patyrė atvykusi perduoti siuntinio kalėjime kalinčiam vyrui Justui Jakučiui.

Vita Jakutienė pasipiktino Lukiškių kalėjimo darbuotojos elgesiu.<br>G.Žilinsko nuotr.
Vita Jakutienė pasipiktino Lukiškių kalėjimo darbuotojos elgesiu.<br>G.Žilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-15 16:14, atnaujinta 2017-10-26 01:44

„Lukiškės vieta, kur darbuotojai pamiršę žmogiškumą... Be abejo, būna išimčių. Kol pildžiau dokumentus perduoti J.J (Justui Jakučiui, – red.) spaudą atėjo moteris 7-8 mėnesį nėščia! Perduoti kažkokius daiktus.

„Atsiprašau gal turite tušinuką? Mano neberašo“. „Ne, neturiu“, – atsakė nėščiai moteriai darbuotoja! Įdomu, su kuo pildo ji pati viską? Aišku, aš atidaviau savo, nes kitaip jai būtų tekę važiuot jį nusipirkt, bet vargu ar tada spėtų perduoti siuntinį, nes darbo valandos jau į pabaigą. Ir kaip tyčia dar turėjau pasirašyti dokumentą.

Aišku, ten dirbantis vyriškis man paskolino savo. Neskirstau vyrų, moterų, bet daugumai iš ten žmogiškumo reiktų pasimokyti. Kitą kartą nuvažiuosiu ir nuvešiu daug rašiklių, nes jau ne pirmą kartą girdžiu, kad tai labai didelė problema paskolinti savo! – piktinosi V.Jakutienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.