Į Italiją išsikraustanti O. Pikul-Jasaitienė: „Tai tobula vieta“

Antradienį paaiškėjo, kad Vilniaus krepšinio klube „Lietuvos rytas“ sezoną baigęs krepšininkas Simas Jasaitis (33 m.) pasirašė sutartį su ne itin stipria Italijos „Upea“ ekipa. Dėl karjeros posūkių Simas persikraustys gyventi į Siciliją, o kartu su juo iš Lietuvos laikinai išsikels ir Oksana Pikul-Jasaitienė (31 m.) su prieš savaitę gimusiu poros sūnumi Dominyku.

Oksana ir Simas persikraustys gyventi į Italiją.
Oksana ir Simas persikraustys gyventi į Italiją.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2015, 2:48 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 9:10 PM

Naujienų portalui lrytas.lt Oksana pasakojo, kad dėl išsikraustymo nekilo jokių diskusijų. Tai buvo pats natūraliausias ir logiškiausias jaunos šeimos sprendimas.

„Tėvas turi auginti sūnų, šeima privalo būti kartu. Mes negalime gyventi atskirai. Todėl net nekilo dvejonių.

Be to, Simas labai puikiai atlieka visas tėviškas pareigas, labai rūpinasi vaikeliu, labai jį myli. Be jokios abejonės jis turi matyti, kaip sūnus auga“, – sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Jauna mama patikino, kad net ir išsikrausčiusi iš gimtinės ji neleis dienų viena su vaiku, užsidariusi tarp keturių sienų – Oksanos mama Laima bus dažnas svečias naujuose poros namuose. Tuo tarpu šalia Vilniaus stovintį namą, kurį sutuoktiniai neseniai įsigijo, krepšinio sezono metu prižiūrės Simo ir Oksanos artimieji.

„Namo tikrai nenuomosime. Mūsų namai – mūsų tvirtovė“, – tvirtai pasakė O.Pikul-Jasaitienė.

Daug po pasaulį keliavusi Oksana džiaugėsi, kad šeimos židinį kurstys saulėtoje ir senas kultūros tradicijas puoselėjančioje Europos šalyje.

„Man labai patinka Italijos kultūra, maistas, oras. Be to, mes gyvensime Sicilijoje. Nors tai yra mažas miestelis, jis yra kurortas. Tai tobula vieta auginti kūdikį ir kurti šeimyninę laimę“, – įsitikinusi Oksana.

Anksčiau įtemptu ritmu gyvenusi moteris neslepia – miesto tempas jai yra artimesnis. Vis dėto motinystės atostogų išėjusi Oksana tiki, kad lėtas gyvenimo ritmas yra tinkamesnis vaikui, o ji pati prie jo be vargo prisitaikys.

S.Jasaitis Italijoje žais pirmą kartą. Legionieriaus duonos jis yra ragavęs Ispanijoje, Izraelyje, Turkijoje bei Rusijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.