„Šėtone, prašau“ autorius toliau provokuoja krikščionis

Humoristui Vaidotui Grincevičiui, internautams geriau žinomam kaip Whydotas, ir kartu su juo prasikaltusiems bendraminčiams už neapykantos kurstymą balandžio mėnesį teismas skyrė realias baudas. V.Grincevičius teisėsaugos akiratyje atsidūrė dar praėjusių metų pabaigoje, kai internete patalpino vaizdo klipą pavadinimu „Šėtone, prašau“.

Vaidotas Grincevičius: „Norėdamas iš šėtono atgaut savo parduotą sielą, aš nusikryžiavau“.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo ir asmeninio albumo nuotr.
Vaidotas Grincevičius: „Norėdamas iš šėtono atgaut savo parduotą sielą, aš nusikryžiavau“.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo ir asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-23 15:51, atnaujinta 2017-10-24 11:22

Vėliau Vaidotas piktinosi, jog gavo baudą. Ketvirtadienį socialiniame tinkle „Facebook“, V.Grincevičius pasidalijo nuotrauka, kuri sukėlė dideles diskusijas. Joje vaizduojamas pats Vaidotas, susietas su Jėzaus Kristaus nukryžiavimu.

„Norėdamas iš šėtono atgauti savo parduotą sielą, aš nusikryžiavau. Nesu toks durnas, per delnus surūdijusiais cviekais nesikaliau, juk skauda.

P.S. šitą foto skiriu Anykščių bažnyčiai. Klebonas laikraštyje rašė, kad jei mane gatvėje pamatytų – per užpakalį duotų su diržu. Kad su diržu duotų, aš abejoju, bet kad duotų per užpakalį – aš garantuoju.

P.S.S. Jei norit Jėzų turėt savo namuose, nusipirkit kortų kaladę“, – nuotrauką komentavo Vaidotas. Jis kartu su kitais žymiais žmonėmis pavaizduotas ant žymiųjų humoristo Manto Katlerio kortų.

Iškart po įrašo pasipylė daugybė komentarų, vieni Vaidotą teisė, o kiti įžvelgė juodą humorą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.