Verslininkas Marius Gelažnikas vėl įklimpo – nemoka už vandenį

Vakarėlių liūtu vadinamas verslininkas M.Gelažnikas sulaukė antstolės raginimo sumokėti 100,47 euro skolą bendrovei „Kauno vandenys“. Tokią sumą įmonei jau priteisė Vilniaus miesto apylinkės teismas. Dar 31,45 euro vykdymo išlaidų M.Gelažnikas turės sumokėti antstolei Daivai Prunskienei.

Vakarėlių liūtu vadinamas verslininkas M.Gelažnikas sulaukė antstolės raginimo sumokėti 100,47 euro skolą bendrovei „Kauno vandenys“.<br>D.Umbraso nuotr.
Vakarėlių liūtu vadinamas verslininkas M.Gelažnikas sulaukė antstolės raginimo sumokėti 100,47 euro skolą bendrovei „Kauno vandenys“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2015, 11:35 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 11:31 PM

„Kauno vandenų“ generalinis direktorius Linas Baltrėnas sakė negalįs atskleisti informacijos, per kokį laikotarpį M.Gelažnikas įsiskolino už vandenį. Tam esą reikia gauti vartotojo sutikimą.

L.Baltrėnas aiškino, kad į teismą įmonė kreipiasi nepriklausomai nuo skolos dydžio. Jeigu vartotojas piktybiškai nemoka, teismo sprendimo jis gali sulaukti ir po metų nemokėjimo.

„Nelaukiame, kol sueis dešimties metų senaties terminas. Nemokėdami už vandenį klientai neturėtų tyčiotis“, – tikino L.Baltrėnas.

Pats M.Gelažnikas trečiadienį buvo nepasiekiamas. Anksčiau verslininkui taip pat yra buvę nemalonumų dėl to, kad nemokėjo už šildymą ir karštą vandenį.

Prieš porą metų Vilniaus miesto apylinkės teismas bendrovei „Vilniaus energija“ priteisė iš verslininko 700 litų. Teismas sprendimą priėmė už akių. Prieš tai jam nesėkmingai mėginta įteikti šaukimą. Už komunalines paslaugas nebuvo mokama ilgą laiką.

Tada M.Gelažnikas aiškino butą sostinės Didžiojoje gatvėje išnuomojęs. Pagal sutartį nuomininkai turėjo mokėti už visas paslaugas.

Verslininkas tvirtino, kad tai ne pirmas kartas, kai nuomininkai palieka jam skolų. Kartą išsikraustę jie paliko 4 tūkst. litų skolą už telefoną.

Tačiau ir pats M.Gelažnikas atsiskaito ne visada laiku. Prieš keletą metų „Vilniaus vartuose“ įsikūrusio restorano „Liv Lounge“ atstovai buvo priversti ieškoti verslininko ir maldauti jo, kad šis sumokėtų 450 litų skolą. Ji atsirado po Naujųjų metų sutikimo vakarėlio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.