Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Po skandalingo pareiškimo žvaigždės pasmerkė J. Leonavičiūtę

Televizijos projektų dalyvės Jolantos Leonavičiūtės pareiškimas apie festivalyje „Sūpynės“ perdozavusią ir vėliau mirusią merginą padalijo pramogų pasaulį į dvi stovyklas.

Internautai netruko pasijuokti iš Jolantos pareiškimo apie karmą.
Internautai netruko pasijuokti iš Jolantos pareiškimo apie karmą.
Jolanta Leonavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Jolanta Leonavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Aug 12, 2015, 6:34 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 8:32 PM

Dauguma garsenybių viešai pasmerkė tokį Jolantos elgesį. Dėl kilusio erzelio moteris ištrynė įrašą iš savo feisbuko paskyros ir viešai atsiprašė tų, kuriuos įžeidė. Štai buvęs dainininkės Eglijos Vaitkevičės širdies draugas Laimas Fergizas pareiškė nesuprantąs, kodėl Jolanta turėtų atsiprašinėti.

„Užtenka to politkorektiškumo. Pasakei stipriai, bet teisingai. Daiktus įvardinai savo vardais. Kiekvienas gauna tai, ko nusipelnė.

Kai nukrinta sumuštinis žemyn sviestu ant grindų, nekaltiname Izaoko Niutono, kad suformulavo klasikinės mechanikos dėsnius. Jolanta irgi nekalta, kad garsiai pasakė, jog egzistuoja karmos dėsnis, – tikino L.Fergizas. – Mirusiųjų čia niekas neteisė. Jolantos perspėjimas buvo skirtas gyvosioms, kas jų laukia, jei šmeiš ir toliau los ant kitų. Ta isterija kilo iš mirties baimės. Visatos dėsniai galios viskam, tiek sviestui, tiek, deja, niekingoms žmogystoms. Nesakykite, kad neperspėjome.“

Tuo metu tiek dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, tiek stilistas ir floristas Mantas Petruškevičius, tiek dainininkė Julija Jegorova negalėjo patikėti, kad Jolanta viešai kritikos pažėrė jau mirusiam žmogui. Štai manekenė Simona Starkutė patikino, kad Jolanta praleido progą patylėti, o verslininkė Daina Bosas pajuokavo, kad nuo tropinių karščių, užplūdusią Lietuvą, džiūsta smegenys.

„Aš negaliu pakęsti dviveidžių ir dvigubų normų. Kodėl pasmaukius pimpalą viešai vis dar spaudos esi aprašoma kaip žvaigždė ir gera motina? Man šita mergina visada bus pimpių masažuotoja ir, kaip dabar matau, dar ir dūra. Karma man nebaisi, nes karma, kaip ir aš, „is a bitch“ (anglakalbėse šalyse paplitęs posakis „Karma yra kalė“. – Red.). Kita vertus, nepykit ant merginos, ji nežino, kur rankas dėt, kai jos nieko nemasažuoja, tai pradeda nevalingai spausdint nesąmones į feisbuką“, – savo mintimis pasidalijo radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė. J.Leonavičiūte nusivylė ir didžėjus Sezeras Saylikas-Sezzy: „Tikiu, kad visi nusipelnė antro šanso. Bet ji jau išnaudojo šį šansą. Tylėjau ilgą laiką.

Be to, ar pasaulis davė antrą progą Mario už kur kas mažiau įžeidžius žodžius (kalbama apie smūgį didžėjaus Mario Basanovo tarptautinei karjerai po jo įžeidaus pasisakymo apie homoseksualus. – Red.)? Aš esu labai sukrėstas šių žodžių. Tai juokinga. Jei kažkas panašaus nutiktų kitoje šalyje, visos sutartys su ja būtų nutrauktos. Lietuva, pabusk...“

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad trečiadienio rytą J.Leonavičiūtė parašė feisbuke prieš porą dienų sužinojusi, kad festivalyje mirusi mergina neva apie ją labai negražiai kalbėjo, skleidė šmeižtą, viešai vadino tokiais žodžiais, nuo kurių Jolantos „mamai širdį suspaustų negyvai“.

„Karma... Žinot, kas tai yra... Viskas gyvenime sugrįžta. Visada galvokit, ką darot, ką sakot. Sukurdami neigiamą aurą aplink save tik trauksit nelaimes sau“, – rašė Jolanta.

Tuo metu internautai netruko priminti Jolantai, kad ji pati nėra šventa, – moteris filmavosi filmuose suaugusiesiems, kur ji atliko vyrams, o vyrai jai erotinį masažą. Todėl socialinius tinklus tuoj užplūdo J.Leonavičiūtę pašiepiantys kadrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.