Jonas Nainys: „Pirmasis bučinys išsivystė Simonos pageidavimu“

Kur įvyko įsimintiniausias jūsų bučinys? Namuose, kelionėje, o gal gatvėje, pliaupiant lietui? O galbūt gyvos muzikos pripildytame paplūdimyje? Didžiausio šalies vasaros muzikos ir meno festivalio „Karklė 2015 Live Music Beach“ atlikėjai – radistai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys bei grupės „Glasshous“ vokalistė Magda – dalijasi savo istorijomis apie įspūdingiausius gyvenimo bučinius.

Jonas Nainys.<br>M.Patašiaus nuotr.
Jonas Nainys.<br>M.Patašiaus nuotr.
Magda.
Magda.
Rolandas Mackevičius.<br>T.Bauro nuotr.
Rolandas Mackevičius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Aug 13, 2015, 5:18 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 5:22 PM

Galbūt jos įkvėps dalytis saldžiais bučiniais ir Karklės festivalio svečius?

Rolandas Mackevičius, radijo stoties „Zip FM“ laidų vedėjas:

„Įsimintiniausias mano bučinys buvo su žmona. Jis buvo labai azartiškas. Per pirmą pasimatymą aš jos labai mandagiai paklausiau: „Galiu tave pabučiuot?“. Jinai taip piktai sako: „Ne!“. Ir aš tada pagalvojau „Ach ne, tai dabar laikykis“. Ir tada aš specialiai eidavau su ja į pasimatymus, būdavau pats fainiausias, per galvą versdavausi, bet pasimatymo pabaigoj niekada nebesiūliau bučkio ir galvojau „Tu pirma paprašysi“. Tas bučinys įvyko gal penkto pasimatymo metu, kai jau man buvo duoti visi signalai, maždaug „Jei jau dabar nepabučiuosi, tai nežinau tada“. Tad įsimintiniausias mano bučinys buvo iškovotas“.

Jonas Nainys, radijo stoties „Zip FM“ laidų vedėjas:

„Mano įsimintiniausi gyvenimo bučiniai buvo su žmona. Aš atsimenu nedrąsų bučinį pirmojo pasimatymo metu. Tai momentas, kai praleidi kartu visą laiką iki vakaro, palydi mergaitę iki namų ir tada atsiranda nejaukumas, kaip čia bus toliau. Aš visada buvau labai kuklus, galbūt ir pasyvus, tad mūsų bučinys išsivystė po nejaukių 4-5 minučių Simonos iniciatyva, ir aš jį labai gerai atsimenu. Kitas bučinys buvo vestuvių metu, kai kunigas sako „Dabar galite pabučiuoti savo nuotaką“. Tai akimirka, kurios nepamiršiu niekada“.

Magda, grupės „Glasshous“ vokalistė:

„Įsimintiniausias mano bučinys buvo rugpjūčio naktį (kaip ir visų menininkų bučiniai įvyksta naktį). Jis įvyko su labai mylimu žmogumi prie automobilio. Tai buvo paprastas pakštelėjimas, ne aistringas, bet labai nuoširdus ir išlauktas“.

O kokie įsimintiniausi daugelio lietuvių bučiniai? Bendrovės „Coca-Cola“ užsakymu atlikta apklausa parodė, kad net 70 procentų lietuvių romantiškai bučiuojasi kasdien ar kelis kartus per savaitę! Įsimintiniausi apklaustųjų bučiniai įvyko su mylimuoju (25 proc.) ir prie vandens telkinio (ežero, upės ar jūros, 11proc.). Taip pat paminėtas pirmas bučinys, vestuvių bučinys, bučinys naktį, šokių aikštelėje, lyjant ar žaibuojant, užsienyje, po žvaigždėtu dangumi ir kt. Romantiškas lietuvių bučinys dažniausiai trunka iki 5 sekundžių.

Radistai, „Glasshous“, Marijonas Mikutavičius, Leon Somov ir Jazzu, Jurga Šeduikytė, Alina Orlova ir dar daugybė kitų garsiausių šalies ir užsienio atlikėjų – jau šį savaitgalį festivalyje „Karklė-2015 Live Music Beach“.

Reprezentatyvų Lietuvos, Latvijos ir Estijos tyrimą dėl romantiškų bučinių atliko bendrovė „Spinter Research“, š. m. balandį apklaususi 3016 respondentų trijose Baltijos šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.