Agnė Jagelavičiūtė susiginčijo su „TV pagalbos“ žvaigžde

Aštriai kritikos nebijanti išsakyti stilistė Agnė Jagelavičiūtė šį kartą kaip reikiant susiginčijo su „TV pagalbos“ žvaigždėmis.

„TV pagalbos“ žvaigždėms – aštri A.Jagelavičiūtės kritika.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr,
„TV pagalbos“ žvaigždėms – aštri A.Jagelavičiūtės kritika.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr,
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2015, 9:16 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 10:51 AM

Savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ Agnė išpeikė naujo sezono „TV pagalbos“ muzikinį klipą, kuriame balso sugebėjimus rodo visi „gelbėtojai“: laidos vedėjas Egidijus Knispelis, Sandra Žutautienė, Renata Šakalytė-Jakovleva, Gerda Stiklickienė ir kiti.

„Aš pamačiau „TV PAGALBOS“ vinjetę – dainą... Aš negaliu to pamatyti atgal...  Va čia tai rūgštis...“ – rašė Agnė.

Į šį jos komentarą reagavo ne tik A.Jagelavičiūtės paskyros lankytojai, bet ir S.Žutautienė. Ji drąsiai stojo ginti muzikinio klipo.

„Visada galima padaryti geriau ir išradingiau, tad pirmyn, idėjų generatoriai“, – komentavo Agnės paskyroje Sandra.

Po kiek laiko moteriai trūko kantrybė – Agnės komentaru ji pasidalijo asmeninėje paskyroje.

„Kaip ištverti netektį? Kaip? Juk sakoma, kad viešojoje erdvėje galima diskutuoti, žinoma, protingai, be įžeidinėjimų, argumentuotai, tačiau... Rodos, taip tvarkingai dėjau mintį prie minties, nieko nepavadinau kitiems įprastai kaip žirniais iš burnos krintančiais epitetais ir panašiai... Net tiesioginės diskusijos neturėjau su minties autore, bet sau pamerkiau lietingą rytą akeles ir žiū – BANAS! Net patarti nebegalėsiu, kad trečiojoje aukštojoje galima įgyti papildomą specializaciją – kitų nuomonių vertinimas ir tinkamas interpretavimas. Kam Tu, Agne Jagelavičiūte, taip su manim padarei? Kodėl tamsiomis spalvomis nupiešei mano „Facebook“ kasdienybę? Liūdniukas.“

Agne Jagelavičiūte, tau nereik šito anonso žiūrėt atgal – tu geriau jį pažiūrėk „ant repeato“ mažiausiai 3 kartus, o 4 jau pati dainuosi kartu ir ieškosi, kur pasidėjai „TV pagalbos“ uniformą... Kažin ar dar įlysi į ją?“ – kritikos negailėjo gelbėtoja.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad pati Agnė vilkėjo tokią pačią aprangą ir buvo viena iš „TV pagalbos“ žvaigždžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.