Nusirenginėjančią merginą stebėjęs L. Fergizas iškėlė skandalą

Pažintis socialiniuose tinkluose su žymiai jaunesne mergina Laimui Fergizui (44 m.) baigėsi nepadoriu pasiūlymu apnuoginti vyrišką pasididžiavimą prieš kamerą. Susirūpinęs kitų vyrų orumu Laimas suskubo juos įspėti.

Laimas Fergizas pasidavė internetinėms vilionėms.
Laimas Fergizas pasidavė internetinėms vilionėms.
Laimas Fergizas pasidavė internetinėms vilionėms.
Laimas Fergizas pasidavė internetinėms vilionėms.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 3, 2015, 5:50 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 4:06 PM

„Pasekite, kaip telefoniniai sukčiai nuo bobučių mulkinimo persiorientuoja į simpatingus vidutinio amžiaus vyrus, – savo feisbuko paskyroje rašė L.Fergizas. – Šiandien turėjau keistą videosesiją su 24 metų Angele iš Vilniaus. Ji pakvietė mane į draugus. Po trumpo pokalbio feisbuke, draugiškai pasiūlė pereiti į „Skype“. Ten neprašoma, savo iniciatyva, pradėjo nusirenginėti prieš kamerą ir glostyti savo kūną, kol jos mikrofonas buvo tariamai užlūžęs.“

Pasak Laimo, susirašinėjimo langelyje mergina ėmė jo prašyti nusimesti drabužius, tačiau garsus vyras nepasidavė gražuolės vilionėms.

„Nedelsdamas tokią video sesiją nutraukiau. Aš ne toks“, – patikino L.Fergizas, kuris niekaip nepajėgė suprasti, kodėl jo pašnekovei prireikė pamatyti jį nuogą.

Tarp Angellinos feisbuko draugų buvo dar keli visuomenei puikiai žinomi vardai. Vis dėlto po to, kai L.Fergizas ją paviešino, anketa buvo nedelsiant pašalinta.

Nors L.Fergizas savo žinute norėjo tik gero, jo bičiuliai ir gerbėjai tuoj puolė kritikuoti Laimą. Anot jų, padorūs vyrai net nesileidžia į tokias avantiūras. Juo labiau – neįamžina tokių pokalbių akimirkų (L.Fergizas nufotografavo pašnekovę pačiomis intymiausiomis aplinkybėmis, – Red.).

„Galėjot bent savo aistros kupiną žvilgsnį paslėpti nuotraukose“, – pridūrė viena gerbėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.