Iš vakarėlio išprašyta J. Leonavičiūtė: „Jaučiausi pažeminta“

Iš ketvirtadienio vakarą sostinės centre vykusio glamūrinio vakarėlio išprašytas modelis Jolanta Leonavičiūtė neslepia, kad tuo metu su drauge pasijuto labai pažeminta. Tačiau mergina stengiasi per daug negalvoti apie nemalonų incidentą – jai svarbiausia, kad jaučiasi teisi ir jokio nusikaltimo nepadariusi.

Ir renginio organizatorė R.Arlauskienė (kairėje), ir nekviesta viešnia J.Leonavičiūtė situaciją vadina labai nemalonia.<br>T.Bauro nuotr.
Ir renginio organizatorė R.Arlauskienė (kairėje), ir nekviesta viešnia J.Leonavičiūtė situaciją vadina labai nemalonia.<br>T.Bauro nuotr.
Prabangiame mados persmelktame vakarėlyje „S.Pellegrino Together With Vogue Italia“ – Rasa Arlauskienė ir Mantas Petruškevičius.<br>T.Bauro nuotr.
Prabangiame mados persmelktame vakarėlyje „S.Pellegrino Together With Vogue Italia“ – Rasa Arlauskienė ir Mantas Petruškevičius.<br>T.Bauro nuotr.
Jolanta Leonavičiūtė atvyko su bičiule Egle.<br>T.Bauro nuotr.
Jolanta Leonavičiūtė atvyko su bičiule Egle.<br>T.Bauro nuotr.
Viena iš renginio organizatorių R.Arlauskienė iš nemalonios situacijos pasimokė.<br>T.Bauro nuotr.
Viena iš renginio organizatorių R.Arlauskienė iš nemalonios situacijos pasimokė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

Sep 11, 2015, 11:10 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 10:17 AM

Istorija prasidėjo ketvirtadienio vėlų vakarą, kai Jolanta su drauge Egle Veršininiene atvyko į elito vakarėlį, surengtą sostinės Vilniaus gatvėje.

Apie elito vakarėlį galite skaityti čia. 

J.Leonavičiūtė į renginį, kuriame dalyvavo tik kviestiniai svečiai, atvyko pakviesta draugės, su kuria šiuo metu daug dirba su labdaros projektu – renka lėšas sergantiems vaikams. Pati Jolanta sutinka, kad kvietimo į renginį neturėjo.

„Retai einu į renginius, nebent jie susiję su sportine veikla, ralio varžybomis. Ir apie šį renginį nežinojau, tačiau draugė Eglė pakvietė vakare prisijungti prie jos ir pasižmonėti. Juolab jei esu nepageidaujama – nemėgstu lįsti į akis, į svetimą teritoriją.

Nusprendžiau draugei palaikyti kompaniją. Tikrai neatvykau viena, iš kažkur sužinojusi, kad vyks vakarėlis. Jei būčiau bent numaniusi, kad esu nepageidaujama, manęs tikrai ten nebūtų buvę“, – sakė Jolanta.

Atvykusias merginas antrajame klubo aukšte pasitiko viena iš rengėjų ir pasakė, kad Jolantos vardas svečių sąraše nepageidaujamas.

„Po kelių akimirkų mes išėjome, radome kur kas jaukesnę vietą praleisti vakarą. Kaip jaučiausi? Mūsų vakaras buvo dar geresnis, kai iš ten išėjome. Stengiuosi nekreipti dėmesio į tokius incidentus.

Žmonių, kurie bandydami save iškelti menkina kitus, bus visada. Dabar tiesiog žinau, kad šių organizatorių vakarėliuose manęs nebus, net jei būsiu kviesta. Man atrodo, kad viską visada galima išspręsti žmoniškai, o ne žeminant kitus“, – kalbėjo J.Leonavičiūtė.

Jolantos bičiulės, pakvietusios ją į renginį,  E.Veršininienės nuomonę apie incidentą skaitykite čia. 

Elitinio renginio organizatorė Rasa Arlauskienė šį nemalonų incidentą vadina gera pamoka ir jai pačiai, ir svečiams. Ji įsitikinusi – į tokius neviešus renginius svečias gali ateiti tik turėdamas asmeninį kvietimą, o kiti svečiai, norėję atsivesti draugą ar svečią iš užsienio, prieš tai padarydami skambino rengėjams ir klausė, ar gali tai padaryti.

„Dirbame su pasaulinio lygio prekių ženklais, o jiems yra svarbu, kokioje aplinkoje ir kokių žmonių būryje pristatomi jų produktai. Kruopščiai sudarome svečių sąrašus, apsvarstome kiekvieno svečio reputaciją.

Jolanta – ryški ir prieštaringai vertinama asmenybė. Jau kas kas, bet ji tikrai turėtų į renginius eiti tik turėdama asmeninį kvietimą. Jos draugė Eglė, kuri buvo kviesta į renginį, mūsų nuomone, pasielgė itin netinkamai – ji mažų mažiausiai turėjo paskambinti rengėjams ir paklausti, ar gali atsivesti dar vieną viešnią“, – kalbėjo R.Arlauskienė.

Moteris patikino, kad ši ir jai, ir Jolantai nemaloni situacija bus puiki pamoka, kad renginiuose reikia dar griežčiau kontroliuoti svečių srautą, galbūt samdyti daugiau apsaugininkų ir būti atidesniems.

Lrytas.lt primena, kad prieštaringos reputacijos personos vardo  J.Leonavičiūtė sulaukė po to, kai pasklido žinia apie jos praeitį. Moteris filmavosi garsaus fotografo Petterio Hegre  erotiniuose vaizdo klipuose, kur ji tenkino ir vyrą, ir moterį. Tas pats P.Hegre nufilmavo ir tai, kaip Jolantą, gulinčią ant masažo stalo, tenkina nuogas vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.