A. Kandelio nesėkmių ruožas tęsiasi – byra trečioji santuoka

Byra trečioji šokių studijos „Kandela“ įkūrėjo, vadovo ir šokių trenerio Andriaus Kandelio santuoka. Trečiadienį Mildos ir Andriaus Kandelių skyrybų dokumentai pasiekė Vilniaus miesto apylinkės teismą. Sutuoktiniai skyrybų prašo bendru sutarimu.

Andrius Kandelis skiriasi su žmona Milda.<br>LR archyvo nuotr.
Andrius Kandelis skiriasi su žmona Milda.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2015, 10:51 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 3:23 PM

Andrius ir farmacininkė Milda išsiskirti nusprendė po ketverių bendro gyvenimo metų, nors dar šių metų pradžioje A.Kandelis negailėjo žmonai gerų žodžių ir vadino ją tobula.

Mildai ši santuoka buvo pirmoji, o Andriui – trečioji. Pora kartu augina trejų su puse dukterį Ditę.

Milda ir Andrius susipažino šokių aikštelėje. Beveik prieš penkerius metus fantastiškai šokančią merginą jis pamatė viename iš Klaipėdos naktinių klubų. „Tuo metu abu buvome tik nutraukę ankstesnius santykius, nieko rimto negalvojome, tačiau pamažu, pamažu jausmai įsisiūbavo, po pusmečio susituokėme“, – „Lietuvos rytui“ yra sakęs Andrius.

A.Kandelis anksčiau buvo vedęs šokėją Eglę Visockaitę, kiek vėliau – Redą Gikytę.

Skyrybos – ne vienintelis nemalonumas A.Kandelio gyvenime. Pastarasis pusmetis šokėjui buvo itin sunkus. Gegužę Andrius kartu su dukterimi pakliuvo į rimtą avariją Vilniuje. Laimei, nei jis pats, nei mergaitė nenukentėjo.

Štai rugpjūčio pabaigoje šokėjas buvo sustabdytas policijos pareigūnų. Tuomet įžymybę sustabdę policininkai prisiminė, kad vakare prieš prasidedant reidui policija buvo gavusi pranešimą, jog tas pats automobilis „Renault“ važiuoja iš Pilaitės miesto centro link, kitiems vairuotojams atrodo, kad vairuotojas gali būti neblaivus. Alkotesteris parodė, kad šokėjo organizme yra 0,09 prom. alkoholio. Tai leistina norma.

Prieš savaitę A.Kandeliui viešai pareikšti įtarimai, kad šokėjas apsivogė prabangių drabužių parduotuvėje. Apsaugos darbuotojų sučiuptas Andrius paspruko. Parduotuvės darbuotojai dėl to itin stebėjosi. Anot jų, visas jo apsipirkimas yra nufilmuotas kameromis, o įrodymai – akivaizdūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.