Laura Čepukaitė slapta ištekėjo už Liutauro Čepracko

Buvusi Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Laura Čepukaitė ir virtuvės šefas Liutauras Čeprackas slapta susituokė. Jaunavedžiai linkę slapukauti net po vestuvių.

Laura Čepukaitė ir Liutauras Čeprackas susituokė.<br>D.Umbraso nuotr.
Laura Čepukaitė ir Liutauras Čeprackas susituokė.<br>D.Umbraso nuotr.
Laura Čepukaitė ir Liutauras Čeprackas susituokė.<br>T.Bauro nuotr.
Laura Čepukaitė ir Liutauras Čeprackas susituokė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 23, 2015, 3:33 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 7:47 AM

„Nieko nekomentuosiu“, – išgirdusi klausimą apie jungtuves sutriko dainininkė.

Laura yra viena iš naujos LNK laidos „Lietuvos superšefas“ dalyvių, kovojančių dėl garbingojo titulo būtent L.Čepracko kulinarijos lofte. Šiame televizijos projekte Laura yra viena iš lyderių.

LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius patikino, kad asmeninis Liutauro ir Lauros gyvenimas laidai įtakos neturi. Pasak jo, dalis laidos serijų nufilmuotos iš anksto.

„Natūralu, kad laidos nufilmuotos iš anksto, pagal „Lietuvos superšefo“ taisykles, dalyvius vertina ne pats Liutauras, o jo kviestiniai svečiai, nepriklausomi ekspertai, kurių laidoje būna penki“, – sakė G.Malaškevičius. 

„Pas mus tikrai ne švogerių valstybė, o tie, kurie galvoja, kad kažkas kažkam padėjo, tegul atidžiai žiūri šio šeštadienio laidą“, – komentarą apie subjektyvumą laidoje per LNK atstovą spaudai pateikė „Lietuvos superšefo“ vedėjas L.Čeprackas. 

Gandai, kad Laura ir Liutauras gali būti pora, pasklido dar vasaros pradžioje. „Nereikia iš anksto mūsų poruoti“, – tuomet juokėsi žinomas kulinaras ir tikino, kad neseniai kulinariją atradusi L.Čepukaitė yra jo mokinė ir padeda tvarkyti kulinarijos bei menų lofto „Gastronomika“ administracinius reikalus.

„Gyvenime manęs niekas negąsdina. Vis dėlto už šį žodį yra dar vienas svarbesnis – įsipareigojimai. Štai kas vyrus gąsdina. Jei sunku įsipareigoti, tai apie kokias vedybas galima kalbėti? Kita vertus, kai tau 20 metų, nesuvoki, kas yra įsipareigojimai. Tuomet vedi – tarsi musė prie lipnaus popieriaus prilimpi, o po 7 metų išsiskiri. Tokių pavyzdžių daugybė“, – dar visai neseniai savo nuomonę apie vestuves „Lietuvos rytui“ išsakė Liutauras.

Tuomet garsus vyras atviravo, kokios moterys jį labiausiai žavi. Pasak kulinaro, jį moteris gali pavergti protu ir vidiniu grožiu.

„Būdamas jaunesnis vaikiausi tik blizgios išorės, bet patyriau, kad už jos gali slėptis tuštybė. Kiek tų tuštučių buvo aplinkui. Tokių, su kuriomis susipažinęs suprasdavau, kad nenoriu tokios moters šalia“, – kalbėjo L.Čeprackas.

Apie pažintį su Liutauru ir gyvenimą po skyrybų su pirmuoju vyru Laura išsipasakojo atvirame interviu „Lietuvos ryto“ žurnalui „TV antena“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?