Baleto primarijus Nerijus Juška tapo tėvu

Baleto šokėjas Nerijus Juška (38 m. ) tapo tėvu. Jo sužadėtinė Agnė Jurgilaitė (24 m.) ketvirtadienio (spalio 15-osios) vakarą pagimdė sūnų.

Nerijus ir Agnė.<br>G.Žilinsko nuotr.
Nerijus ir Agnė.<br>G.Žilinsko nuotr.
N.Juška ir A.Jurgilaitė.<br>G.Žilinsko nuotr.
N.Juška ir A.Jurgilaitė.<br>G.Žilinsko nuotr.
G.Žilinsko nuotr.<br>Nerijus ir Agnė jau turi sūnų.
G.Žilinsko nuotr.<br>Nerijus ir Agnė jau turi sūnų.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

2015-10-15 20:58, atnaujinta 2017-10-09 18:22

Kol kas sūnui vardo Nerijus ir Agnė neišrinko.

„Esame aptarę kelis vardų variantus, bet dar niekas nenuspręsta. Sako, kad reikia palaukti, kol vaikelis gims. Tuomet būna labai aišku, kuris vardelis jam tinka“, – anksčiau sakė Agnė.

N.Juška tikino, kad nežinomybė, kas bus gimus vaikeliui, šiek tiek glumina, bet nebaugina. Agnei prižiūrėti mažylį žada padėti ir jis, ir tėvai. Tiek Nerijus, tiek Agnė turi po brolį. Abu sukūrę šeimas. Nerijaus sūnėnui treji, o Agnės – treji ir penkeri.

Likus kelioms savaitėms iki kūdikio gimimo Agnės ir Nerijaus draugai surengė jiems staigmeną – kūdikio laukimo vakarėlį. Per jį pora gavo dovanų viską, ko reikia jaunai šeimai: vežimėlį, lovelę, drabužių...

Nerijus tikėjosi, kad sūnus gims spalio 29-ąją – per jo gimtadienį. Tačiau vaikelis į šį pasaulį pasibeldė anksčiau.

„Mano gimtadienis – spalio 29 dieną, tuo laiku turėtų gimti mūsų kūdikis. Niekada gyvenime nelaukiau savo gimimo dienos. Nuo kokių dvidešimties metų norėdavosi pasislėpti, neatsakinėti į skambučius, nes apimdavo depresyvi nuotaika. O dabar laukiu! Tiksliau – laukiu savo gimtadienio dovanos“, – „Stiliui“ kalbėjo N.Juška.

Pora susižadėjo rugsėjo pabaigoje. N.Juška surengė romantiškas sužadėtuves. Trys šimtai žvakių, keturi šimtai rožių žiedų, romantiškiausia Vilniaus senamiesčio vieta ir ašarų neslepianti mylimoji – tokios buvo jų sužadėtuvės.

„Pirmiausia – vaikas. Kam dabar susiėmus už galvos lėkti „ženytis“? Pajutau, kaip natūraliai ir gražiai gyvenimas dėlioja viską į savo vietas, ateis laikas ir vestuvėms“, – yra sakęs N.Juška.

Apie tai, kad laukiasijo draugė, Nerijus pirmiausia papasakojo žurnalui „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.