Per ištaigingą vakarą A. Jagelavičiūtė surinko 530 eurų labdarai

Ketvirtadienio vakarą vykęs stilistės Agnės Jagelavičiūtės redaguojamo žurnalo pristatymo vakarėlis išsiskyrė tuo, kad visi svečiai buvo raginami aukoti Moterų krizių centre gyvenančiai penkių vaikų mamai, kurios namai sudegė.

Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi.<br>T.Bauro nuotr.
Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi.<br>T.Bauro nuotr.
Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi.<br>T.Bauro nuotr.
Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 23, 2015, 2:13 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 7:09 AM

Apie labdaringą iniciatyvą A.Jagelavičiūtė pirmiausia pranešė savo paskyroje feisbuke, tikindama, kad nori pradėti gražią tradiciją, kai vakarėliams prasmę suteikia geri darbai.

Dar prieš šventę Agnė į aukų dėžutę pati įmetė 10 eurų. Vakarėlio, kuriame dalyvavo maždaug 100 žmonių, metu iš viso buvo paaukota 530 eurų.

„Na, ką: kai prieš porą savaičių su Daina Bosas pasiūlėme idėją, kad kiekviename vakarėlyje reikėtų pastatyti aukų dėžutę, kad baliavojimas nebūtų beprasmis, sulaukėme ekstremaliai nemandagaus kelių vakarėlių dalyvių ir organizatorių atsakymo, kad jie gers, kiek norės, ir kad jie tas dėžutes stato, bet niekas į jas nieko nededa.

Pasakysiu taip: ne su tais geriate, matyt. Tai gal baikit vieną kartą vadinti gražius ir turtingus, kai esat nei labai gražūs, nei turtingi.

530 eurų, surinktų „Ikonos“ vakarėlyje, keliaus padėti Moterų krizių centre gyvenančiai 5 vaikų mamai, kurios namai sudegė“, – penktadienį Agnė viešai paskelbė labdaros akcijos rezultatus.

Atsirado tokių, kuriems ši suma pasirodė pernelyg menka. Agnę ir jos idėją iš karto užstojo Eglija Vaitkevičė: „Šaunuolės moterys, kiekviena auka yra brangi. Kiek kas gali, tas tiek remia. Čia dar tik pradžia, dalyviai pripras ir ateityje atsineš didesnes sumas. O tie, kas šaiposi, neva per mažai surinkta, nagi, greitai sumetat į Moterų krizių centro sąskaitą! O paskui galit kalbėti, kad per maža.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.