Dovilė Filmanavičiūtė kaip du vandens lašai panaši į britę Adele

„Ta prasme, aš noriu būti kuklesnė, bet, Lukai Griciau, ar tau nesivaidena? – ją įamžinusio fotografo klausė atlikėja Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep. Dainininkė pastebėjo, kad ji labai panaši į britų atlikėją Adele.

Adele ir Dovilė (kairėje) – labai panašios.
Adele ir Dovilė (kairėje) – labai panašios.
Dovilė ir Adele (dešinėje) – labai panašios.
Dovilė ir Adele (dešinėje) – labai panašios.
Adele.
Adele.
Dovilė.<br>Tomas&amp;Lukas nuotr.
Dovilė.<br>Tomas&amp;Lukas nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

Oct 26, 2015, 3:45 PM, atnaujinta Oct 7, 2017, 5:55 PM

Po trejų metų pertraukos garsioji Adele penktadienį gerbėjus pradžiugino nauju kūriniu. Sugrįžimo po motinystės atostogų proga ji įsiamžino fotosesijoje. Juodai baltose nuotraukose Adele stulbinamai panaši į Dovilę, kurios nuotraukas darė fotografai Tomas&Lukas.

Beje, kaip ir Adele, Miss Sheep kurį laiką buvo dingusi iš akiračio, tačiau šiuo metu ruošiamas pirmasis lietuvės solinis albumas, sukurtas su gerai žinomos elektroninės muzikos grupės „Happyendless“ nariais Mariumi Narbučiu ir Andriumi Kaukliu.

Adele naujas albumas turėtų pasirodyti lapkričio pabaigoje. Anot balsingosios atlikėjos, tai paskutinysis jos albumas susijęs su konkrečiu gyvenimo tarpsniu, tai atspindys to, kas vyko Adelės gyvenime.

Po paskutinio Adele albumo išleidimo penkeri metai. 2012 metai daininkė tapo mama susilaukusi vaiko nuo Simono Koneckio. Adele sustabdė muzikinę karjerą, augino sūnų Angelą Jamesą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.