Kristina Kaikarienė prabilo apie teisme nagrinėjamą bylą

Garsenybių švenčių planuotoja Kristina Kaikarienė, ilgai nekomentavusi į teismą persikėlusio konflikto su klientais, nusprendė nebetylėti.

Kristina Kaikarienė, ilgai nekomentavusi į teismą persikėlusio konflikto su klientais, nusprendė nebetylėti.<br>TV3 nuotr.
Kristina Kaikarienė, ilgai nekomentavusi į teismą persikėlusio konflikto su klientais, nusprendė nebetylėti.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-26 14:14, atnaujinta 2017-10-07 18:27

Trijų nuostabių regionų – Toskanos, Lacio ir Umbrijos sankirtoje esantis miestelis Tore Alfina pripažintas vienu gražiausių visoje Italijoje. Jis toks mažas, kad vietinių suskaičiuotume vos tris su puse šimto. Tačiau visoje šalyje garsėja dėl nuostabaus grožio pilies, kurios bokštai matomi iš tolo.

Nuo praėjusio pavasario šią pilį atrado ir lietuviai, mat K.Kaikarienė čia suorganizavo pirmąsias mūsų tautiečių vestuves.

„Jaučiausi blogai. Jaučiausi įžeista ir, baisiausia, nesupratau už ką. Išgyvenau už visą komandą, kuri dirbo kartu su manim, – po ilgos tylos prabilusi prieš TV3 laidos „Pavojingų aukštakulnių“ kamerą K.Kaikarienė akivaizdžiai jaudinosi. – Visi buvo užpulti, piktai pakomentuoti, nors nei iš vieno pusės nebuvo pasakytas nei vienas grubus ar aštrus žodis.“

Skandalu virtusi vestuvių istorija dar greitai tikrai nesibaigs. Juolab, kad, pasak Kristinos, jos įmonę atstovaujantys advokatai taip pat kreipėsi į teismą dėl nesumokėtų pinigų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.