Su mylimąja išsiskyręs Egidijus Dragūnas: „Nebėra kelio atgal“

„Kadangi esu viešas ir matomas žmogus, siekdamas išvengti galimų dviprasmiškų situacijų oficialiai pranešu: mes su Eleonora nebe kartu“, – apie savo skyrybas pirmą kartą viešai paskelbė grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas. Vyras šiltai atsiliepia apie buvusią mylimąją ir dėkoja jai už, kaip pats sako, gražiausius gyvenimo metus.

Egidijus Dragūnas išsiskyrė su Eleonora Sebrova.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas išsiskyrė su Eleonora Sebrova.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-07 17:24, atnaujinta 2017-10-05 09:22

„Eleonorą pažįstu jau 10 metų, pora buvome 8 metus. Pastarieji metai kartu buvo ypač sudėtingi. Apgailestauju, kad mums nepavyko išsaugoti santykių, kad mudu pasidavėme, – kalbėjo „Sel“ lyderis. – Noriu padėkoti Eleonorai už visus šiuos metus, už nuoširdumą, už rūpestį, už meilę. Tačiau po mūsų padaryto sprendimo nebėra kelio atgal.“

E.Dragūnas ir E.Sebrova pastaruoju metu nebegyveno kartu, neseniai į kelionę Dubajuje „Sel“ lyderis vyko su savo sūnumi, tačiau be Eleonoros.

„Apkabinkite savo mylimą žmogų, nupirkite jam gėlių, skirkite bent minutę dėmesio, pasimokykite iš kitų klaidų“, – sakė Egidijus.

E.Dragūnas dabar prašo privatumo ir supratingumo.

Kad E.Dragūnas ir E.Sebrova išsiskyrė, naujienų portalas lrytas.lt rašė jau anksčiau. Praėjusį mėnesį atostogauti į Dubajų E.Dragūnas išvyko tik su sūnumi. Iš jo „Instagram“ paskyros ištrintos beveik visos Eleonoros nuotraukos, kuriomis jis iki tol mielai dalijosi. Eleonora taip pat išsivalė „Instagram“ paskyrą.

Primename, kad E.Dragūnas ir E.Sebrova planavo vestuves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.