Agnė Jagelavičiūtė „pupytei“ išreiškė užuojautą dėl mylimojo

Jonavoje ketvirtadienį buvo atsisveikinta su nušautu 27 metų Deimantu Bugavičiumi. Jaunas vyras buvo siejamas su šio miesto mafija, saugojo vieną Kauno nusikalstamo pasaulio vadeivų Saulių Velečką-Agurką. Kaip teigiama, jis – grupės „Naujos pupytės“ narės Vitos Jakutienės mylimasis.

Agnė Jagelavičiūtė išreiškė užuojautą Vitai Jakutienei dėl nušauto mylimojo.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Agnė Jagelavičiūtė išreiškė užuojautą Vitai Jakutienei dėl nušauto mylimojo.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Vita Jakutienė Deimanto Bugavičiaus laidutuvėse.<br>M. Patašiau nuotr.
Vita Jakutienė Deimanto Bugavičiaus laidutuvėse.<br>M. Patašiau nuotr.
Vita Jakutienė Deimanto Bugavičiaus laidutuvėse.<br>M. Patašiau nuotr.
Vita Jakutienė Deimanto Bugavičiaus laidutuvėse.<br>M. Patašiau nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Nov 13, 2015, 2:44 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 2:36 PM

Vita užuojautos sulaukė ir socialiniame tinkle.

„Laikykis, būk stipri“, „Gyvenimas žiaurus, kodėl miršta mylimi žmonės... užuojauta iš visos širdies“, „Jis visada ir liks tavo Deimantas“, – V.Jakutienės draugai rašė jai užuojautos žodžius. Kalbama, jog V.Jakutienė lankydavosi D.Bugavičiaus namuose, Šėtos gatvėje esančiame kotedže.

D.Bugavičius buvo nušautas lapkričio 7-osios naktį.

Kaukėti nusikaltėliai kulkomis jauną vyrą suvarpė sėdintį automobilyje „Mercedes-Benz“, kuriame buvo ir V.Jakutienė.

Tą pačią dieną, kuomet buvo laidojamas Deimantas, stilistė Agnė Jagelavičiūtė išreiškė užuojautą Vitai socialiniame tinkle.

„Aš prisiekiu, tikrai bandžiau susilaikyti nuo šitos temos. Bet neišeina. Niekada negalvojau, kad taip teks pasakyti, bet labai užjaučiu Vitą. Be jokio maivymosi. Paprastai. Pirmiausia, dėl to, kad spauda, kaip visada, neturi saiko. Nei tada, kai reklamuoja vertybių neturinčias grupes, nei tada, kai, kad ir kokiomis aplinkybėmis atimta žmogaus gyvybė. To žmogaus jau niekada nebebus. Teise atsisveikinti su išėjusiu, be patyčių, turi visi. Be jokios išimties.

Dar man gaila jaunos moters, kad iš visų jėgų bandydama būti pastebėta, ji savo tikslą pasiekė pačiu baisiausiu būdu.

Ir tikriausiai visiems aišku, kad toliau bus tik blogiau. Man labai gaila, kad jauna moteris ne vieną ir ne du kartus iš eilės lipa ant to paties grėblio, ir jei vieną dieną neatsipeikės, situacijos įkaitais taps jos maži vaikai. Neduok Dieve. Neduok.

Man iki širdies gelmių gaila jaunos moters, kurios laiku nesustabdė jos mama. Pamačius mamos komentarą spaudoje apie tai, kad „pasaulis baisus, o mes stiprios“ noriu tik atsakyti: Pasaulis nuostabus, tik jūs nesugebėjote savo vaikams įdiegti vertybių ir dabar jie gyvena kančioje. Aš tik noriu tikėti, kad tai jaunai moteriai dar ne vėlu nepadaryti to savo vaikams.

Ir aš noriu labai aiškiai pasakyti visoms toms, kurios nuolat rašinėja feisbuke apie „iškeltas galvas, lojančius šunis ir einančius karavanus“. Tai jei iki šiol nesupratot, nors užuolankomis ištisai bandau jums tai pasakyt, pasakau tiesiai šviesiai: jūsų karavanai veda prie uždengtų karstų. Ne toliau“, – rašė A.Jagelavičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.