Julija Žižė rado pavogtą automobilį: „Tai – pamoka“

Šeštadienį, kol makiažo specialistė ir prekės ženklo „Wear Mad By July“ kūrėja Julija Žižė su vyru Laurynu ir neseniai gimusia dukrele Lėja ilsėjosi kitame mieste, ilgapirščiai pasidarbavo šeimos namuose. Buvo pavogti ne tik vertingi namų daiktai, bet ir prabangus BMW automobilis.

Julija jau džiaugiasi atradusi prabangų automobilį.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Julija jau džiaugiasi atradusi prabangų automobilį.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2015, 9:25 AM, atnaujinta Oct 3, 2017, 3:51 AM

Pirmadienį Julija Žižė suskubo prašyti pagalbos socialiniame tinkle „Facebook“. Žmonės ėmė dalintis moters žinute, o jau antradienio rytą Julija džiaugėsi feisbuko galia ir žmonių gerumu.

„Vakar apie šeštą valandą vakaro mums paskambino vyras ir pranešė, kad mūsų mašina stovi jo kieme. Mašina atrasta!!! Noriu padėkoti visiems, kurie palaikė mus geromis mintimis, mes subūrėme nerealiai stiprią energiją, kuri padėjo atgauti bent vieną daiktą.

Matyt, žemėje vis dėlto geriems žmonėms tos pamokos būna, bet ženkliai silpnesnės, nes gerų darbų padaryta daugiau nei blogų.

Mes labai dėkingi, labai laimingi ir įsitikinę, kad gerų žmonių aplink mus ženkliai daugiau, nei pavydžių ir kandžių. Siunčiu už Jus visus maldelę. Būkite sveiki ir laimingi“, – rašė Julija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.