Tarp svečių buvo ir žlugusio Ūkio banko vadovo Vladimiro Romanovo sesuo Olga Gončaruk. Ji dalyvavo Ūkio banko valdyme.
Niekas kitas geriau neatskleidžia šalies dvasios ir kultūros, kaip jos autentiškas maistas ir vynas. Gruzinai mėgsta pasikviesti svečių ir surengti įmantrias vaišes.
Gruzinišką virtuvę sudaro didelė įvairovė patiekalų, ruošiamų su prieskoninėmis žolelėmis ir kitais pagardais. Visi istoriniai Gruzijos regionai, tokie kaip Megrelija, Kachetija ar Imeretija, pasižymi savitomis kulinarinėmis tradicijomis.
Gruzijoje puota gali tęstis valandų valandas, o ant stalo nešami vis nauji valgiai. Pagrindiniai gruzinų užstalės valgiai yra duona (įskaitant ir chačapurį – paplotėlį su sūriu) ir patiekalai su sodriais, ne itin aštriais padažais. Įprastiniai gruzinų prieskoniai yra kalendros, ožragės ir graikiniai riešutai, tačiau naudojamos ir kitos žolelės bei prieskoniai.
Be įvairių mėsos patiekalų, gruzinų virtuvė siūlo didelę įvairovę vegetariškų valgių. Maisto ir gėrimo svarbą gruzinų kultūroje geriausiai parodo tradicinė užstalė, vadinama „supra“, kuriai ruošiama daugybė įvairių patiekalų, valgomų gausiai užgeriant vynu ir kuriai vadovauja patyręs tostų sakytojas – tamada.