Po gimdymo Rūta Mikelkevičiūtė pasidalijo jautriomis mintimis

Prieš porą dienų sūnaus susilaukusi žurnalistė ir televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė viešai padėkojo medikams. Jonu Antanu sūnų pavadinusi mama pasidalijo ir mintimis, kaip jaučiasi sūpuodama ant rankų sūnelį.

Rūta Mikelkevičiūtė dabar – tarp žemės ir dangaus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Rūta Mikelkevičiūtė dabar – tarp žemės ir dangaus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2015, 7:52 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 5:21 AM

„Vakar į pasaulį ir mūsų šeimą atėjo Jonas Antanas. Mūsų sūnus. Labai lauktas ir labai mylimas. Nieko nėra labiau jaudinančio, kaip matyti į pasaulį ateinantį savo vaiką ir jaustis labai saugiai, nes nieko bloga negali nutikti – tu ir tavo vaikas profesionalų rankose!

Vis dar esu sunkiai nusakomoj būsenoj – tarp dangaus ir žemės, tikroj euforijoj. Labai noriu padėkoti Vilniaus gimdymo namų medikams už tai, kad padėjo man ir mūsų sūnui tokią akimirką! Ačiū jums, gydytojai, iš didžiosios raidės! Aš nepaprastai džiaugiuosi, kad Lietuvoje tokio lygio medikai, akušerės, slaugytojos. Ačiū, kad jūs dirbate mūsų šalyje! Didelis dėkui gyd. ginekologams Rolandui Žiobakui ir Robertui Mileriui, anesteziologei Rimai Janušonienei, anestezistei Renatai Valatkienei, intensyviosios terapijos skyriaus slaugytojai Birutei Stamkauskaitei, gyd. neonatologei Zitai Paulauskienei, Naujagimių skyriaus slaugytojai Danutai Dijak ir visiems kitiems, dirbantiems Vilniaus gimdymo namuose. Ne veltui apie šiuos namus tik geriausi atsiliepimai.

Aš ir mano šeima esame labai sujaudinti LNK žiūrovų siunčiamų linkėjimų. Dėkui jums už siunčiamus šiltus ir gražius žodžius. Jūs net neįsivaizduojate, kaip gera jausti nepažįstamų žmonių gerą energiją, palaikymą, džiaugsmą. Mūsų šeima labai dėkinga ir siunčia jums ir jūsų šeimoms dalį savo laimės. Gražių ateinančių švenčių! Tokią akimirką nėra ribų sentimentalumui ir aš negaliu susiturėti: neapsakomai geras jausmas žiūrėti į savo puikius vaikus – paauglę dukrą, supančią vos paros brolį“, – džiaugėsi Rūta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.