B. Tiškevič: „Kodėl vaikams reikia meluoti apie Kalėdų senelį“

Penktadienio rytą Beata Tiškevič pasidalijo savo nuomonę apie „Radistų“ ir Kalėdų senelio skandalą.

Beata Tiškevič iššsakė savo nuomonę apie „Radistų“ ir Kalėdų senelio skandalą.<br>LR archyvo nuotr.
Beata Tiškevič iššsakė savo nuomonę apie „Radistų“ ir Kalėdų senelio skandalą.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-18 12:07, atnaujinta 2017-09-28 16:40

Savo socialinėje paskyroje „Facebook“ B.Tiškevič svarstė, kodėl vaikams reikia meluoti, jog Kalėdų senelis yra.

„TEKSTAS SKIRTAS SUAUGUSIEMS

Kažkaip šiandien pagalvojau apie Kalėdų senelį. Prieš kelias savaites internete sklandė pasipiktinimai apie piktavalius radistus, kurie nuo scenos vožtelėjo, kad Kalėdų senelio nėra ir šis tėvų taip puoselėtas melas subliuško it pripučiama sofa.

Aš nelabai suprantu, kodėl vaikams reikia meluoti apie Kalėdų senelį. Man buvo taip liūdna, kai sužinojau, kad jo nėra. Taip taip liūdna, kad iki šiol net liūdna. Nesupratau, kodėl kažkurį laiko tarpą aš turėjau galvoti, kad jis yra, o vėliau pasirodė, kad jo nėra. Kalėdų senelis buvo atskaitos taškas. Dėl jo reikėjo būti gerai ir stengtis, kad jis atneštų dovanų, nors ne visada, tiesa, jis pataikydavo, galvojau, gal nelabai jis moka lietuviškai skaityti ir jam neteisingai išversdavo elfai, bet vis tiek – Kalėdų senelį aš gerbiau.

Ir tada – opa, jo nėra. Aš tai išgyvenau kaip didžiausią klastą ir apgaulę, man buvo labai liūdna ir reikėjo iš naujo permąstyti visą savo vertybių sistemą – dėl ko dabar stengtis, ko dabar laukti, kuo džiaugtis?.. Buvau išties susirūpinusi. Taip man berymant iš už kampo išlindo močiutė ir sako: – Kalėdų senelio nėra, bet Jėzus užtat TIKRAI YRA!“.

Portalas lrytas.lt primena, jog visai neseniai „Radistai“ kalėdiniame koncerte juokavo apie tėvelius perkančius dovanas vaikams. Šis radistų pokštas sulaukė didelio visuomenės nepasitenkinimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.