„8 minutės“ sukurti Kalėdų sveikinimai keliauja į senelių namus

Iniciatyva „8 minutė“, suteikianti galimybę tėvams praleisti daugiau kokybiško laiko su vaikais, įgauna pagreitį. Šį kartą prie iniciatyvos prisijungė „AbbVie Lietuva“ komanda kartu su savo šeimomis ir vaikais.

„AbbVie Lietuva“ komanda kartu su savo šeimomis jungiasi prie iniciatyvos „8 minutė“.<br>T.Bauro nuotr.
„AbbVie Lietuva“ komanda kartu su savo šeimomis jungiasi prie iniciatyvos „8 minutė“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2015, 1:19 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 11:14 PM

Vietoje įprasto šv. Kalėdų renginio, įmonės darbuotojai kartu su savo vaikais ne tik praleido daugiau kokybiško laiko kūrybinėse dirbtuvėse, bet, jų metu – sukūrė šiltus kalėdinius sveikinimus tiems, kam to labiausiai reikia – šį kartą sveikinimai iškeliavo senoliams, į Leliūnuose esančius senelių namus.

„Su visa Children City Vilnius komanda džiaugiamės, kad prie mūsų iniciatyvos jungiasi socialiai atsakingos įmonės. Dirbtuves organizavome tiesiog „AbbVie Lietuva“ biure, juokavome, kad tėveliai ir vaikai ne tik smagiai pabus kartu, bet vaikai galės susipažinti ir su tėvelių „slėptuvėmis“ – t.y. sužinoti, ką ir kur jie dirba visą dieną.

Organizavome dirbtuves, kur tėveliai ir vaikai, kartu su talentingais Lietuvos iliustratoriais, kūrė šv. Kalėdų sveikinimus tiems, kam to labiausiai reikia. Sveikinimai iškeliavo vienišiems senoliams į Leliūnų senelių namus. Viską darėme čia pat – kūrėme, užrašėme ir paruošėme laiškus siuntimui.“ – pasakojo iniciatyvos sumanytoja Agnė Grigaliūnienė.

„Su džiaugsmu jungėmės prie iniciatyvos „8 minutė“ dėl labai paprastos priežasties – mūsų visa komanda daug dirba, kartais darbas pareikalauja daug daugiau laiko nei įprastą darbo dieną, todėl idėja tiesiog praleisti laiką kūrybiškai kartu su savo vaikais labai patiko. Džiugina ir mintis, kad mūsų kurti sveikinimai pradžiugins senolius.“ – dalinosi įspūdžiais „AbbVie“ Baltijos šalių regiono vadovas Gintautas Storpirštis.

Sveikinimus „AbbVie „komanda kūrė kartu su iliustratore Akvile Magicdust. „Dirbtuves pradėjome nuo klausimo vaikams, kuo ypatingos ir su kuo jiems asocijuojasi šv. Kalėdos. Juk su vaikais labai svarbu ir smagu kalbėtis. Norėjosi išgirsti juos ir kūrybiškiau atskleisti šv. Kalėdų idėją – ne tik per eglutės ir dovanų prizmę.

Tad vaikai kūrė šv. Kalėdų sveikinimus, vengiant įprastų šiai šventei simbolių ir motyvų, manau, kad viskas pavyko puikiai. Vaikai yra labai pagaulūs, tereikia jiems leisti skleistis, todėl ypatingai svarbu, kad dirbtuvėse dalyvavo ir tėveliai“ – džiaugėsi iliustratorė Akvilė Magicdust.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.