Garsus tinklaraštininkas sulaukė mamyčių ir policijos dėmesio

Pagarsėjęs tinklaraštininkas ir politikos veikėjas Mykolas Pleskas, geriau žinomas kaip Mykolas Kleck prieš pat didžiąsias šventes sulaukė ne itin malonaus dėmesio.

Mykolas Pleskas sulaukė mamyčių nemalonės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mykolas Pleskas sulaukė mamyčių nemalonės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mykolas Pleskas sulaukė mamyčių nemalonės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mykolas Pleskas sulaukė mamyčių nemalonės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 24, 2015, 5:09 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 1:26 PM

Provokacijomis pagarsėjęs vyras šįkart pakliuvo ne tik į dorovingų mamų, bet ir policijos pareigūnų akiratį. Prieš keletą dienų jis savo namų langą papuošė kalėdinėmis lemputėmis, kurias ant lango pakabino išgavęs kiek provokuojančią, vyriškio lytinio organo formą.

Toks jo gestas iškart papiktino jo kaimynus. Įdomiausia, kad tokios namų dekoracijos nuotrauką M.Pleskas paviešino ir savo socialinio tinklo paskyroje – nuotraukoje greta lango guli ir jo mažas vaikas.

Savo nuotykius, kurie nutiko dėl jo kalėdinės dekoracijos, jis aprašė Feisbuke:

„Uoj negaliu, drovuolių tauta! #kaip_tai_paaiškinti_vaikams #davatkos. Vaikštau su šunimis. Žiūriu, kieme policijos pareigūnai apžiūrinėja namą. Vėliau laiptinėje juos sutinku prie apatinių kaimynų buto. Susišvietė galvoje, stabtelėjau, sakau: „Jūs tikiuosi čia ne dėl lempučių?“ „Taip, dėl lempučių, gal žinot pas ką jos?“

Taip, Lietuvoje dar yra žmonių, kurie iškvečia kaimynams policiją dėl kalėdinio pimpalo ant lango. Juk tvirkinu jų vaikus ir vedu iš dorybės kelio. Pareigūnai puikūs: mandagūs ir nemeluoja man apie mano teises. Jaunesnysis net atsargiai šyptelėjo, kai pasakiau, kad nenukabinsiu. Užsirašė duomenis, pasiūlys kaimynams rašyti skundą komisariato inspektoriui.

Dorovingieji kaimynai, o gal geriau pamokykite savo vaikus lytinio švietimo? Jeigu bijot vaikui parodyti iš lempučių nupieštą bybį, tai tuomet aš nesistebiu, kodėl lietuvių lytinis švietimas vienas prasčiausių, o paauglių nėštumas vienas didžiausių Europoje.

Spėkit, ką šiandien padarysiu? Ar išjungsiu lemputes, ar nusipirksiu papildomų ir nupaišysiu antrą pimpalą ant kito lango?“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.