Kaune dėl pranešimo apie užminavimą iš klubo evakuoti žmonės

Šeštadienį apie vidurnaktį buvo gautas anoniminis įspėjimas dėl klubo NOX užminavimo. Jis buvo įspėtas 3 kartus. Klube įsivyravo panika, išgąstis, visi žmonės bandė kuo greičiau evakuotis, kad neįvyktų nelaimė. Buvo siaubinga!

Iš klubo evakuoti žmonės.
Iš klubo evakuoti žmonės.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2015, 8:27 AM, atnaujinta Sep 27, 2017, 7:19 AM

„Kadangi turėjo atvykti specialiosios tarnybos patikrinti klubo, turėjome visus žmones evakuoti ir patyrėme didelių ir nemalonių nuostolių. Tiek mes, tiek klientai, – sakė NOX vadovas.

– Ypač apgailestaujame dėl to, kad žmogus, kuris ketino susprogdinti mūsų klubą, sugadino šventes tiems, kurie jas ketino švęsti naktiniame klube. Klubas vakarui buvo paruošęs įspūdingą šou programą pavadinimu „Home Alone“ („Vienas namuose“) su lazerių šou, 9-ojo dešimtmečio muzika, dekoracijomis ir įspūdinga kalėdine atmosfera.

Tačiau dėl anoniminio skambučio apie bombą negalėjome niekuo pasidalinti su mūsų klubo lankytojais ir svečiais. Nuoširdžiai atsiprašome visų, ketiname atlyginti nuostolius ir būtinai išsiaiškinti, kuris žmogus ketino susprogdinti mūsų klubą.“

NOX iškart po pranešimo pasidalijo informacija feisbuke:

Dėmesio! Šią naktį, vos tik prasidėjus vakarėliui, gavome anoniminį pranešimą apie užminuotą klubą. Esame šokiruoti ir labai nustebę bei išsigandę dėl viso šio įvykio. Teko evakuoti visus žmones, jų šventė buvo sugadinta. Dėl to esame labai nusiminę ir labai atsiprašome. Laukiame saugumo tarnybų ir bandome šią situaciją išspręsti kaip įmanoma greičiau. Deja, šią naktį nebeatsidarysime... Labai liūdna dėl tokio incidento, kuris sugadino ir pavogė NOX Kalėdas. Dar kartą atsiprašome visų žmonių, kurie šiandien buvo ar turėjo būti mūsų klube.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.