Teismas nepradžiugino K. Kaikarienės – jai gaila jaunavedžių

Šiandien Vilniaus miesto apylinkės teismas paskelbė, kad renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, savo asmeninėje „Facebook“ paskyroje paviešinusi nuotraukas iš ieškovų vestuvių, teisės į jų privatų gyvenimą nepažeidė.

Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 4, 2016, 4:51 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 10:39 PM

Tiesa, nuosprendį dar galima apskųsti per 30 dienų.

Kreditų biuro generalinis direktorius Andrius Bogdanovičius ir jo žmona Indrė į teismą kreipėsi 2015 m. rugpjūčio mėnesį – jiems neva nepatiko vestuvių planuotojos veiksmai. Porą suerzino tai, kad Kristina paviešino savo socialinėje paskyroje vestuvių pasiruošimo nuotraukas.

Jaunieji prašė išimti nuotraukas, tačiau K.Kaikarienė nepakluso. Negana to, ji pati padavė porą į teismą ir reikalavo apmokėti likusias vestuvių išlaidas.

Tačiau teismas, išnagrinėjęs duomenis, nusprendė, kad neįvyko nieko neteisėto iš vestuvių planuotojos pusės. Dar nuspręsta iš poros priteisti 2050 eurų bylos išlaidoms padengti.

Nutartyje rašoma, kad: „Nuotraukose neatskleista konkrečių sutuoktinių privataus gyvenimo detalių, šventė nekomentuojama ir neaptarinėjama. Nenustatyta ir tai, kad renginių organizatorė turėjo tikslą atskleisti šias detales ar sukelti visuomenės susidomėjimą sutuoktiniais.“

Apie dokumentą K.Kaikarienė sužinojo iš žiniasklaidos, nes neseniai grįžo iš užsienio, kur šventė Naujuosius metus ir savo 51-ąjį gimtadienį.

„Nesijaučiu padariusi nieko blogo įdėjusi vaišių stalo nuotrauką su gėlėmis, juk neatskleidžiau nei vardų, nei pavardžių“, – sakė moteris.

Ji mano, kad po tokiu puolimu paslėpti kiti ketinimai – galbūt pora nenori sumokėti jai skolos.

„Gal ir džiugu, kad šis teismo etapas baigėsi mano naudai, bet labai liūdna dėl tų žmonių, kad tokia jų gyvenimo pradžia“, – lrytas.lt sakė K.Kaikrienė.

Ją guodžia daugiau nei šimtas žinučių su sveikinimais švenčių proga iš tų porų, kurioms Kristina rengė vestuvės. Žmonės palaiko vestuvių planuotoją ir klausia, kuo galėtų jai padėti, užstoti nuo mestų kaltinimų.

„Šis momentas kur kas man svarbesnis nei dabartinis teismo sprendimas“, – tikino K.Kaikarienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?