V. Matijošaitis su nauja drauge bando Alpių slidinėjimo trasas

Atostogaujantis Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis šiuo metu mėgaujasi Alpių kalnų slidinėjimo kurorto Austrijoje malonumais ir mylimosios „Vičiūnų“ įmonių grupės Produktų vystymo skyriaus vadovės Loretos Stonkienės draugija. Slidinėjimo aprangą vilkinti linksmai nusiteikusi pora pasidalijo nuotrauka iš Austrijos. Joje matyti, kaip moteris, su kuria Kauno vadovas viešumoje pasirodo, nuo praėjusių metų vasaros, prie jo meiliai prigludusi.

Visvaldas Matijošaitis su drauge Loreta Stonkiene atostogauja Austrijos Alpių kalnų kurorte.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Visvaldas Matijošaitis su drauge Loreta Stonkiene atostogauja Austrijos Alpių kalnų kurorte.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jan 4, 2016, 1:32 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 10:59 PM

Ankstų Naujųjų metų rytą V.Matijošaitis, L.Stonkienė kartu su vyriausiu mero sūnumi Šarūnu, šio žmona Rasa ir jųdviejų vaikais bei šeimos bičiuliais keliais automobiliais pajudėjo iš Lietuvos.

Austriją keliautojai pasiekė praėjusio šeštadienio pavakarę, nes stojo ilsėtis Vokietijoje.

Iškart po Naujųjų metų sutiktuvių V.Matijošaitis slidinėti į Austriją vyksta trečius metus. Vyras tikino, jog slidinėjimo kelionę jis derina su savo vaikaičių mokyklinėmis atostogomis. Šįmet į kelionę jis pakvietė ir L.Stonkienę.

Beveik prieš keturis dešimtmečius aistra slidinėti užsikrėtęs ir ne vienų kalnų slidinėjimo trasas išbandęs V.Matijošaitis tikino, jog slidinėti skirtos įrangos į tolimas keliones nesiveža. Ją nuomojasi slidinėjimo kurorte.

Kauno mero ir jo draugijos atostogos tęsis iki kito pirmadienio. Į darbą V.Matijošaitis grįš sausio 11 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.