Radijo eteryje – įdomus A. Ramanausko ir M. Šalčiūtės pokalbis

Socialinių tinklų žvaigždutės Monikos Šalčiūtės nuomonė apie Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę – teigiama. Taip lakoniškai ji atsakė į Žinių radijo laidų vedėjo Algio Ramanausko-Greitai klausimą, ką ji mano apie šalies vadovę.

Algis Ramanauskas-Greitai ir Monika Šalčiūtė.<br>T.Bauro/J.Stacevičiaus nuotr.
Algis Ramanauskas-Greitai ir Monika Šalčiūtė.<br>T.Bauro/J.Stacevičiaus nuotr.
Pokalbio akimirka Žinių radijuje.
Pokalbio akimirka Žinių radijuje.
Monika Šalčiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Monika Šalčiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Algis Ramanauskas-Greitai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Algis Ramanauskas-Greitai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 8, 2016, 3:50 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 3:14 PM

Karštas emocijas – arba labai neigiamas, arba labai teigiamas – keliantys visuomenėje žinomi du žmonės kalbėjosi ir apie mėgstamus automobilių modelius, ir apie emigrantų problemas.

Ir Algis, ir Monika nuolat juokėsi, nebuvo nieko užgaulaus ir nemandagaus, nors labiau besidomintys šių žmonių viešojoje erdvėje reiškiamomis mintimis žino, kad A.Ramanauskas-Greitai nemėgsta M.Šalčiūtės.

Tačiau pokalbį jis pradėjo šiltu prisiminimu, kad filmuojant vieną laidą LNK televizijoje Monika, dar būdama nedidelė mergaitė, buvo atnešusi jam mandarinų.

Taigi Monikai greičiausiai patinka BMW automobiliai?

Ne, BMW Monika nemėgsta, tik nepaaiškino, kodėl. Nesėda į pakvietusio pavežti asmens automobilį, o jei jau sėda – vadinasi, tas žmogus Monikai šį tą reiškia. Mergina atsisakė ir Algio paslaugų, kai jis pasiūlė ją atvežti į Žinių radiją.

Kada ji norėtų ištekėti?

„Ryt, poryt, šiomis dienomis, bet nėra už ko“, – juokdamasi sakė M.Šalčiūtė.

Ji norėtų turėti 4 vaikus. Du visuomet labiau susidraugauja, tad Monika baiminasi, kad trečias gali pasijusti atstumtas, o ketvertukas tokių problemų neturėtų.

Kaip sugrąžinti emigrantus į Lietuvą?

Monika nežino, juk emigracija vyksta tiek daug metų, pasak merginos, ko gero, procesai, grąžinantys lietuvius į tėvynę, užtruktų ne ką mažiau.

„Didinti algas? Bet iš ko jas padidinsi, jei, tarkim, kavinės savininkas jų neturi“, – svarstė M.Šalčiūtė.

A.Ramanauską-Greitai domino, kaip Monikai pavyko privilioti tiek daug – pokalbio metu buvo 185 946 – sekėjų.

Mergina tikino nieko nedariusi ir net nesitikėjusi tokios gausybės ja susidomėjusių žmonių. Spėja, kad kai ką nors darai nesitikėdamas grąžos ar pelno, sėkmė ateina pati. Dabar ji jau žino, ką reikia daryti, kad galėtų pagausinti savo sekėjų būrį, – numesti kokią nors žinutę tarsi kaulą.

„Ne visada numetu tai, kas patinka man pačiai“, – prisipažino Monika.

„Patyrinėjau jūsų profilį, dažniausiai jūs įkeliate asmenukę – nevulgarią, bet pakankamai seksualią. Man daryti tą patį, jei noriu pritraukti daugiau žmonių dėmesio?“ – klausė Algis.

„Visi skirtingą torto gabalą atsikanda. Mes užsiauginome skirtingas auditorijas. Kad ir ką aš įkelčiau, bus žmonių, kurie rašys komentarą, kad tai kvaila – net jei jūsų tekstą nukopijuočiau. Gaila, kad tokią auditoriją užsiauginau – norėčiau platesnės“, – samprotavo M.Šalčiūtė.

Kai A.Ramanauskas-Greitai bandė nupiešti Šalčiūtės sekėjo protretą, jog tai žmogus iki 30 metų, Monika jį nustebino pasakiusi, kad dažnai jos vieną ar kitą žinutę komentuoja ir senos moterys.

Kai kada ji užblokuoja tam tikrus asmenis, tačiau po mėnesio vėl juos „priima į draugus“. Dažnai mergina net gauna asmeninę žinutę su atsiprašymu, kad komentaras buvo bjaurus. Monika sakė esanti tolerantiška ir tikrai nenori būti tokia kandi ir pikta, kaip kai kurie ją, jos elgesį apibūdinantys žmonės.

Algis pasiūlė Monikai kurti grupę, priimti dar ir jo kolegą Andrių Užkalnį. Žinoma, dainuotų Monika. Ši juokdamasi atsakė, kad geriau tegul dainuoja Algis, o ji tekstus rašys.

„Gal dar humoristą Mantą Katlerį į grupę priimti? – svarstė Algis. – Kaip ten buvo – jūs vos neištekėjote už Katlerio?“

Monika paneigė šį gandą. Ji sakė nežinanti, kada M.Katleris elgiasi nuoširdžiai. Merginai jis sakydavo gražius žodžius, net bandė ją pabučiuoti. Kai viešojoje erdvėje humoristas negražiai atsiliepia apie Moniką, parašo jai žinutę su atsiprašymu.

A.Ramanauskas-Greitai paklausė Monikos, ar ji sulaukia kvietimų filmuotis, nes yra neva tuštutė ir savo kvailomis kalbomis sudomins žiūrovą.

M.Šalčiūtė mano, kad jau moka už save pakovoti.

„Aišku, man dar vis skambina ir tikisi, kad filmuosiuosi nemokamai ir kalbėsiu nesąmones. Sakau, kad to nebedarau“, – tikino mergina, besididžiuojanti, kad dabar ji yra TV3 veidas.

Ji atsisako ir filmuotis kine, nes siūlomi honorarai labai maži.

Monikos neišmušė iš pusiausvyros ir kiti klausimai. Ne, jai nebegaila nugriautų Vilniaus Žaliojo tilto skulptūrų, bet pastatyti vietoj jų vazonai ne itin gražūs. Ne, ji nėra nusistačiusi prieš gėjus ar jų santuokas, bet jei pati būtų lesbietė, stengtųsi gyventi tykiai ir savo orientacijos neafišuoti. Štai kodėl jai nesuprantami gėjų paradai.

„Galima rengti Šalčiūtės, Katlerio ar feisbuko paradus – būtų linksma“, – juokavo Monika.

Taip, kai kada ji nešiojasi galimai gynybai dujų balionėlį, tačiau ji „nesivalkioja, kur nereikia“. Daugelis gal nustebs, bet Monika nėra ir didelė vakarėlių mėgėja.

„Dažniausiai apeinu ratą, pasirodau ir važiuoju namo miegoti“, – sakė mergina.

A.Ramanauskas-Greitai pokalbio pabaigoje paklausė, ar Monika mestų ašarinių dujų granatą, pavyzdžiui, į klubą „Metelica“.

Ne, Monika to nedarytų, nes tai jos draugų įkurtas klubas. Taip, jis negarsėja gera reputacija, bet juk reikia kur nors linksmintis ir tai auditorijai, kuriai patinka panašaus pobūdžio klubai, muzika, aplinka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.