E. Žičkus: „Geriau nesimėgauti saulute, o mėgautis saugumu“

Vilniaus oro uoste šeštadienio vakarą nusileido iš Egipto atskridęs dvi valandas vėlavęs „Small Planet Airlines“ lėktuvas. Juo skrido ir žurnalistas Edvardas Žičkus. Beje, vyrui skrydžio teko laukti ne tik iš Egipto, bet ir į jį.

Iš Egipto grįžęs Edvardas Žičkus dalijosi įspūdžiais.<br>„Lryto“ archyvo nuotr.
Iš Egipto grįžęs Edvardas Žičkus dalijosi įspūdžiais.<br>„Lryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2016, 6:52 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 1:40 PM

Už sugaištą laiką ir nepatogumus kelionių agentūrų atstovai E.Žičkui ir kitiems keleiviams pasiūlė 50 eurų. Tiesa, prašyta apie tai niekam nepasakoti, tylėti. Vyrą toks sprendimas papiktino:

„Jeigu mes taip elgsimės, mus visada galės mulkinti“, – sakė E.Žičkus.

E.Žičkus „Lietuvos ryto“ televizijai pasakojo, kad po įvykių daugelis lietuvių nepuolė panikuoti, o ėmė ieškoti vieni kitų, dalintis informacija. E.Žičkus tikino, kad Egipte nesijautė itin saugiai, tačiau stengėsi išlikti ramus.

E.Žičkus pasidalijo dar viena baisia žinia:

„Nusileidus perskaičiau dar vieną žinią. Mums bebūnant ore, netoli Kairo buvo nušauti du pareigūnai. Užsienio reikalų ministerija rekomenduoja lietuvaičiams nelikti ten. Geriau nesimėgauti saulute, bet mėgautis saugumu“, – įsitikinęs E.Žičkus.

Portalas lrytas.lt primena, kad penktadienio vakarą turistų pamėgtame Egipto kurorte Hurgadoje įvyko kruvinas išpuolis. Užpuolikas pradėjo šaudyti į trijų žvaigždučių viešbutį „Bella Vista“, kuriame buvo apsistoję ir poilsiautojai iš Lietuvos.

Beje, stilistė Agnė Jagelavičiūtė su šeima šiuo metu yra Egipte. Artimieji bei draugai iš karto po nelaimės susirūpino jų saugumu. A.Jagelavičiūtė patikino, kad yra saugi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.