Mantas Petruškevičius prisiminė malonią pažintį su Ch.Louboutinu

Ne vienam puikiai žinoma, kad garsus stilistas ir floristas Mantas Petruškevičius tiesiog dievina Christiano Louboutino kūrybą – apie itin kruopščiai sukurtus batelius jis galėtų kalbėti be galo. Todėl pažintis su talentinguoju dizaineriu – viena įsimintiniausių jo gyvenime.

Mantas Petruškevičius Ch.Louboutino kūrybą prilygina juvelyrikai.<br>„Instagram“ nuotr.
Mantas Petruškevičius Ch.Louboutino kūrybą prilygina juvelyrikai.<br>„Instagram“ nuotr.
Mantas Petruškevičius Ch.Louboutino kūrybą prilygina juvelyrikai.<br>„Instagram“ nuotr.
Mantas Petruškevičius Ch.Louboutino kūrybą prilygina juvelyrikai.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 9, 2016, 11:42 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 2:17 PM

Pirmąkart su mados pasaulio garsenybe M.Petruškevičius susipažino dar prieš keletą metų – susitiko viename renginyje Londone. Tačiau tik dabar, užplūdus prisiminimams, stilistas nusprendė bendra jųdviejų nuotrauka pasidalinti socialiniame tinkle.

„Jo darbais žavisi ne tik moterys, bet ir vyrai. Šie bateliai kiekvienai stilingai moteriai yra tarsi klasikiniai raudoni lūpų dažai. Nė vienos gražios moters ilgos kojos neapsieina be Ch.Louboutino batelių – tai privaloma.

Mano pažintis su juo Londone buvo labai linksma – susitikome privačiame vakarėlyje“, – kalbėjo M.Petruškevičius, kuriam teko gyvai išvysti ir jo kūrinių parodą.

M.Petruškevičius atskleidė labai besižavintis ir garsenybe burleskos šokėja Dita Von Teese – „Christian Louboutin“ bateliai neatsiejami nuo jos išskirtinio stiliaus. Stilisto įsitikinimu, šie bateliai kiekvienai juos avinčiai moteriai reiškia kur kas daugiau nei avalynė.

„Ch.Louboutinas yra dizaineris, kuriantis ne daiktą, ne avalynę... Tai skambėtų per silpnai. Jis tiesiog kuria vieną gražiausių moters aksesuarų“, – kalbėjo jis.

Pasaulinio lygio dizainerio batelius Mantas prilygina juvelyrikai.

„Teko iš arti matyti ir paliesti tuos batus... Ir netgi tuos, kuriuos avėjo ryškiausios pasaulio žvaigždės. Tai įspūdinga. Tačiau avint tokius batelius būtina mokėti normaliai vaikščioti su aukštakulniais. Netgi tokį kūrinį gali sumenkinti žirgliojimas gatve“, – įsitikinęs Mantas.

Savo spintoje pats stilistas dar neturi nė vienos šio dizainerio batų poros, nes yra klasikos mėgėjas. Tačiau artėjant kokiai nors įspūdingai šventei, prabangioms vestuvėms jis ketina įsigyti ekstravagantiškų „Christian Louboutin“ porą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.