Nufilmuota, kaip V. Cololo priešinasi išvelkamas iš vyninės

Internete pasirodęs įrašas suglumino ne vieną televizijos laidų vedėjo, aktoriaus Vitalijaus Cololo gerbėją. Nufilmuota, kaip policijos pareigūnai besipriešinantį Vitalijų išvelka iš vienos Vilniaus vyninės.

Vitalijus Cololo priešinasi išvelkamas pareigūnų.
Vitalijus Cololo priešinasi išvelkamas pareigūnų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2016, 11:36 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 4:00 PM

Vaizdo įraše girdėti, kaip V.Cololo keikiasi, nenori būti tempiamas, sėsti į policijos pareigūnų automobilį. Vaizdo įrašas pavadintas „Kaip pietauja mūsų žvaigždės. Cololo pavaro!“.

Vis dėlto vyro gerbėjai gali atsipūsti, tai tik filmo „Nuovada“, kuriame vaidina ir V.Cololo, anonsas, todėl raginama į tai pažiūrėti su šypsena.

„Nuovada“ – serialas apie tris kriminalistus, kurie yra ne tik kolegos, bet ir geri draugai. Tikrais profesionalais mėginantys tapti policininkai nuolat susimauna, o nesėkmės skaudžiai atsiliepia ne tik santykiams su kolegomis, bet ir su artimaisiais.

Tris kriminalistus įkūnys gerai visiems pažįstami talentingi aktoriai – Darius Auželis, Vidmantas Fijalkauskas ir Povilas Laurinkus. Jiems talkins tokie profesionalai kaip Arūnas Storpirštis, Vitalija Mockevičiūtė, Agnė Gregorauskaitė.

Serialas turėtų pasirodyti nuo vasario 1 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?