Mia paskelbė, kad laukiasi, vėliau – apsigalvojo

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia (32 m.) vėlyvą penktadienio vakarą su gerbėjais socialiniame tinkle pasidalino naujiena. „Šiandien supratau, kad galiu Jums pranešti džiugią naujieną... Turėsiu dukrytę“, – paskelbė ji.

Mia su vyru Nerijumi.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mia su vyru Nerijumi.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-22 22:11, atnaujinta 2017-06-10 10:46

Iš karto atlikėja sulaukė gausybės sveikinimų. Tačiau po kelių minučių dainininkė paskelbė dar vieną pareiškimą: „Upssss... Namuose vyksta karas! Su vyru kariaujam, o teisingiau jis pakerštavo man dėl to, kad papriką išmečiau į šiukslių dėžę. Palikau „Facebook“ ir va radau. Ačiu už sveikinimus, bet dukrytės dar nebus“, – teigė ji.

Neseniai garsi Lietuvos dainininkė ryžosi jėgas išbandyti naujoje srityje. Atlikėja Druskininkuose atidarys savo restoraną. Tokiam svarbiam žingsniui Mią įkvėpė patirtis, kurią įgijo dirbdama padavėja restorane.

„Prieš daug daug metų mano gyvenime buvo etapas, per kurį, manau, pereina daug jaunų žmonių, – dirbau restorane... Po to ėmiausi kito etapo – įgyvendinti savo svajonę, kurios link dabar einu. 

Tiesą sakant, tuo metu, kai dirbau padavėja, galvojau, kad vieną dieną ir aš sugebėsiu sukurti TAI... Ta diena atėjo!!! Todėl šiandien ieškau savo restoranui nerealiausio kolektyvo, kuriam būtų nesvetimas komunikabilumas, paslaugumas, atsidavimas, supratimas, humoro jausmas, šypsena ir draugiškumas“, – naujieną pranešė Mia.

Dainininkė paaiškino, kad būtent dėl restorano Druskininkuose ji buvo vis rečiau matoma viešumoje. 

Pernai birželį Vilija susituokė su verslininku Nerijumi Antanavičiumi. 

Būdama šešiolikos metų Mia įsimylėjo dabar jau buvusį vyrą Edgarą Macnorių, su kuriuo vėliau audringai aiškinosi santykius dėl jųdviejų sūnaus Mato.

Nerijus anksčiau nebuvo vedęs, bet su ankstesne mylimąja susilaukė sūnaus ir dukters.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.