„Uber“ vairuotoju tapęs milijonierius A. Perezas dalins pinigus

Lietuvoje išgarsėjęs verslininkas, jaunasis milijonierius Aaronas Perezas, kuriam šiuo metu 27-eri, vėl ryžosi netikėtoms avantiūroms. Šįkart jis mėnesiui tapo Lietuvoje taip pat veikiančios keleivių vežimo programos „Uber“ vairuotoju.

„Uber“ vairuotoju tapęs milijonierius A. Perezas dalins pinigus pirmiesiems savo keleiviams.<br>Organizatorių nuotr.
„Uber“ vairuotoju tapęs milijonierius A. Perezas dalins pinigus pirmiesiems savo keleiviams.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2016, 9:59 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 12:37 AM

Jungtinėse Amerikos valstijose, Kalifornijoje gyvenantis vyras nusprendė ryžtis netradiciniam iššūkiui – jis mėnesį vairuos prabangų automobilį ir vežios keleivius po Kaliforniją.

„Kodėl nusprendžiau imtis šios veiklos? Tiesiog dėl smagumo. Mano bičiulis yra „Uber“ vadybininkas, paprašė tai padaryti, o aš ir sutikau. Tačiau aš ne šiaip sau vežiosiu keleivius. Bet dar ir darysiu tai savo sąskaita“, – šyptelėjo pašnekovas, pažinčių portalo DestinationGirls.com įkūrėjas.

Pasak Aarono, jis pirmiesiems 30 keleivių, kuriuos veš, už kelionę sumokės 100 Jungtinių Amerikos valstijų dolerių grynaisiais.

„Jau turėjau ir pirmąją patirtį. Vežiau žavią šviesiaplaukę. Po kelionės pranešiau jai, kad už šią kelionę mokės ne ji, o aš. Daviau 100 dolerių. Ji buvo šokiruota. Sakė, kad tai jai labai daug reiškia“, – pasakoja A.Perezas.

Pasak milijonieriaus, jis nesibaimina pašaipų, kurios gali kilti dėl to, kad jis tapo vairuotoju. „Tegul žmonės reaguoja taip, kaip tik nori, tai jų teisė. Aš pašaipų nebijau, nes viską darau tiesiog dėl smagumo. Juk jei Danas Bilzerianas tai darytų, visiems tikrai būtų smagu“, – nusijuokė amerikietis.

„Uber“ programos esmė, kad vairuotojai gali pavežėti keleivius su savo automobiliu. Amerikoje yra kelios skirtingos automobilių klasės, nuo transporto priemonės lygio priklauso ir užmokestis už pavežėjimo paslaugą. Aaronas keleivius vežioja su itin prabangiu savo automobiliu – Maserati GranTurismo Sport. Milijonierius yra pasakojęs, kad savo garaže laiko net kelis automobilius, du Maserati markės ir vieną BMW mašiną. Su galingesnėmis transporto priemonėmis važinėja rečiau, o BMW naudoja kasdieniais reikalais.

Vėliau garsus vyras žadėjo papasakoti savo įspūdžius po šio eksperimento.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.