Modelis Viktorija Vaičaitė: „Lova nemėgstu su niekuo dalytis“

Modelis, grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvė ir buvusios merginų grupės „Dolce Vita“ narė V.Vaičaitė (23 m.) laukia tų retų savaitgalių, kai lovoje drybsoti galima iki pietų. Veikliai kaunietei miegas dažnai tampa tikra prabanga.

V.Vaičaitė: „Kaskart, kai susapnuoju ką nors neįprasto, atsiverčiu sapnininką ir analizuoju.“<br>A.Aleksejėvičiaus nuotr., K.Kaminskaitės („Carolina Beauty Place“) makiažas
V.Vaičaitė: „Kaskart, kai susapnuoju ką nors neįprasto, atsiverčiu sapnininką ir analizuoju.“<br>A.Aleksejėvičiaus nuotr., K.Kaminskaitės („Carolina Beauty Place“) makiažas
V.Vaičaitė: „Kaskart, kai susapnuoju ką nors neįprasto, atsiverčiu sapnininką ir analizuoju.“<br>M.Patašiaus nuotr.
V.Vaičaitė: „Kaskart, kai susapnuoju ką nors neįprasto, atsiverčiu sapnininką ir analizuoju.“<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

Jan 31, 2016, 6:23 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 4:46 PM

Daili ilgaplaukė ne kartą televizijos pokalbių laidose ir žurnaluose buvo pristatoma kaip auksinio jaunimo atstovė, neturinti jokių rūpesčių ir lengva ranka leidžianti tėvų pinigus.

Vytauto Didžiojo universitete psichologijos magistrantūroje studijuojanti V.Vaičaitė su tokiu apibūdinimu nesutinka ir tvirtina, kad šiuo metu jai svarbiausia įgyti gerą išsilavinimą, kuris užtikrintų galimybę užsidirbti pragyvenimui.

„Paskaitos trunka kone visą dieną. Po jų dirbu modeliu: dalyvauju fotosesijose, žengiu podiumu. Be to, su mama užsiimame labdara, dažnai lankome vaikų namus, bendraujame su ten gyvenančiais mažyliais, padovanojame jiems būtiniausių daiktų“, – kalbėjo veiklos nestokojanti kaunietė.

Mergina svajoja savo ateitį sieti ne tik su psichologija. Viktorija norėtų tęsti dainininkės karjerą, kurią sustabdė dėl mokslų ir modelio darbo.

– Su kuo jums susijusi naktis?

– Su kietu miegu ir apmąstymais.

– Jei yra galimybė, renkatės linksmybes su draugais klube ar ramų miegą?

– Dažniausiai pirmenybę teikiu ramesniems vakarams. Mieliau renkuosi jaukų pasisėdėjimą su draugais, o ne šėliones vakarėliuose iki paryčių.

– Kiek valandų miego jums pakanka, kad pabustumėte žvali?

– Miegas man labai svarbus. Geriausias dalykas – laisvi savaitgaliai, kai galiu miegoti iki pietų – 10 ar 12 valandų. Tik tuomet jaučiuosi pailsėjusi, nes darbo dienomis skubu į mokslus, fotosesijas ir neišsimiegu.

Kai universitete prasideda sesija, būna, kad miegu tris valandas per parą.

– Jus dažnai aplanko sapnai?

– Sapnuoju dažnai. Kaskart, kai susapnuoju ką nors neįprasto, atsiverčiu sapnininką ir analizuoju. Sapnai – mūsų pasąmonė. Esu pastebėjusi, kad įvairūs tikri išgyvenimai persikelia ir į sapnus. Tenka sapnuoti ir baisius sapnus.

– Tikite sapnų pranašystėmis?

– Niekada nepamiršiu, kaip susapnavau mokyklos kontrolinio klausimus ir ryte atsibudusi jiems pasiruošiau. Tokių klausimų ir sulaukiau. Nuo to karto sapnais pradėjau tikėti.

– Su kuo lova dalijatės mieliausiai?

– Tiesą sakant, nemėgstu su niekuo dalytis. Bent kol kas.

– Ką maloniausia matyti prabudus?

– Ryte labiausiai patinka žiūrėti pro langą, kai šviečia saulė, mėgautis geru oru. Tai suteikia teigiamos energijos visai dienai.

– Kokioje neįprastoje vietoje esate miegojusi?

– Keisčiausia vieta – balkonas. Vaikystėje su draugėmis mėgdavome balkone statyti palapinę ir miegoti per naktį.

Kartą nakvojau oro uoste, kai vėlavo lėktuvas. Esu miegojusi autobuse, ligoninės laukiamajame, kol laukiau negaluojančios draugės.

– Koks jums yra tobulas rytas?

– Tobulas rytas man būtų su mylimu žmogumi atsibusti negyvenamoje saloje, kur graži gamta, nuostabus vandenynas, kavos puodelis.

– Vasarą dažnai vykstate į Ameriką, kur gyvena jūsų senelė. Ar keičiantis laiko juostoms pavyksta išvengti miego sutrikimų?

– Miego sutrikimai manęs nekamuoja. Atostogaujant Amerikoje gal ir sunkiau persiorientuoti, tačiau po savaitės jau būna lengviau. O jei atsitinka taip, kad nepavyksta sudėti bluosto, imu į rankas knygą ir skaitau. Tai padeda nurimti ir atsipalaiduoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.