Simona Burbaitė pasidalijo jausminga mintimi apie kovą su vėžiu

Kasmet vasario 4-ąją tarptautinės vėžio kontrolės organizacijos ir pasaulio sveikatos organizacijos iniciatyva minima pasaulinė kovos su vėžiu diena. Ta proga garsus modelis Simona Burbaitė savo feisbuko anketoje pasidalijo jausminga mintimi.

Simona Burbaitė pasidalijo jausminga mintimi apie kovą su vėžiu<br>Asmeninio albumo nuotr.
Simona Burbaitė pasidalijo jausminga mintimi apie kovą su vėžiu<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2016, 2:25 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 6:27 AM

„Šiandien Pasaulinė kovos su vėžiu diena. Matyt baisiausia ne tai, kad ši liga apskritai egzistuoja. Baisiausia tai, kiek šia liga serga žmonių. O aš Jums galiu pasakyti kiek – apie 20 milijonų žmonių visame pasaulyje serga vėžiu. 20 milijonų!!!! Vien Lietuvoje kasdien vėžio diagnozę išgirsta beveik 50 žmonių, o iš viso šalyje onkologinėmis ligomis serga apie 100 tūkst. Tai beprotiškas ir skaudus skaičius...

Man ši tema itin artima ir jautri, bet tikrai nenoriu išsiplėsti kas, ir kaip, ir dėl ko. Tik noriu pasakyti labai svarbų dalyką – vėžys tai dar ne mirties nuosprendis.

Mano brangi draugė Jovita šiandien man palinkėjo būti sveikai ir stipriai, to paties noriu palinkėti ir Jums. Ir geriausia prevencija bet kokiai ligai kontroliuoti – tai kokybiškas ir subalansuotas maistas, fizinis aktyvumas, pakankamai poilsio, streso vengimas ir geros emocijos!

Net jei ir susidūrėte jūs ar jūsų artimi žmonės su vėžiu, jokiu būdų nenuleiskite rankų. Tikiu, kad vaistų technologijos tobulėja ir vieną dieną mes tikrai rasime būdų, kaip nokautuoti vėžį. Kol kas mylėkime vieni kitus ir save. Už sveikatą nieko nėra brangiau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.