„X faktoriaus“ finalininkas Thomas išsityčiojo iš varžovės ligos

Didysis „X faktoriaus“ finalas – jau čia pat, tad trys projekto finalininkai – Monika Pundziūtė, Thomas Tumosa ir Aleksas Augaitis – patiria didžiulę įtampą. Maža to, likus kelioms dienoms iki finalo Monikai buvo nustatyta infekcinė mononukleozė. Visai Lietuvos žiniasklaidai paskelbus šią žinią Thomas įgėlė savo konkurentei.

Thomas pasijuokė iš Monikos ligos.
Thomas pasijuokė iš Monikos ligos.
Thomas pasijuokė iš Monikos ligos.
Thomas pasijuokė iš Monikos ligos.
Monika Pundziūtė.
Monika Pundziūtė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 13, 2016, 10:17 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 6:08 AM

Kaip savimyla garsėjantis Thomas paviešino fotomontažą, kuriame – neva vieno naujienų portalo žinutė apie tai, kad Thomas „iš medikų išgirdo gniuždančią žinią – sunkus viduriavimas“.

„Vargšas... Palaikykit Thomą, žmonės, nelikite abejingi“, – fotomontažą komentavo Thomas.

Sarkastišką vaikino požiūrį galima suprasti – infekcinės mononukleozės simptomai panašūs į peršalimo. Ligonius vargina raumenų skausmai, nuovargis, užkimimas, limfmazgių uždegimas. Esant tokiai ligai dainavimas – sunkiai įveikiama priežastis.

Pati Monika ne itin noriai kalba apie savo savijautą ir mieliau norėtų, jog gerbėjai nieko nežinotų apie jos negalavimus.

„Nemėgstu vaidint vargšelės ir sulaukti gailesčio. Viskas man gerai. Gydytojai sakė gulėti lovoje, niekur nevaikščioti ir taupyti jėgas“, – sakė mergina, kuri kiekvieną dieną po keturias valandas praleisdavo klinikoje, kur jai buvo daromos lašelinės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.