Agnė Jagelavičiūtė pasidalino jautriomis mintimis apie gerumą

Stilistė Agnė Jagelavičiūtė antradienį, kai Lietuva mini Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, pasidalino jautriomis mintimis apie gerus darbus dėl Tėvynės.

A.Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
A.Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2016, 10:14 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 11:16 PM

Geri darbai turi būti daromi tyliai? Šiandien nesutinku.

Gimus sūnui pati pirma mėnesį sudariau tiesioginio debeto sutartį, nieko niekam neaiškinau, neatsiklausiau „ar reikia“ ir nuo tada, kiekviena mėnesį į sutrikusio vystymosi kūdikių namų sąskaitą pervedu po 50 litų (apie 14,5 eur). Tai darysiu iki Leonui sukaks 18 metų. Jei asmeninė situacija ženkliai pagerės, sumą padidinsiu. Tai darau todėl, kad žinau, jog ne visiems mažyliams MANO šalyje pasisekė taip, kaip manam.

Per šias Kalėdas nupirkau pusiau profesionalų fotoaparatą 14-metei mergaitei iš socialiai remtinos šeimos. Šeimą pasirinkau padedant Ievai Krivickaitei, su viltimi, kad suteiksiu jaunam žmogui svajonių išsipildymo, saviraiškos ir kitokio gyvenimo motyvaciją. Nes žinau, kad MANO šalyje ne visi tėvai gali lengvai pildyti savo paauglių svajones.

Po spontaniškos, socialiniuose tinkluose išjuoktos minties, per „IKONOS“ pristatymą pastatyti aukų dėžutę, moteriai su 4 vaikais gyvenančiai krizių centre padovanojome kompiuterį, kad ji galėtų po truputi kurti savo ateitį. Nes žinau, kad MANO šalyje ne visos mamos turi vienodai jėgų.

Pakviečiau draugę su jos projektu „Normalios bobos eina OUT“ už filmą surinktus pinigus paaukoti nuskriaustoms moterims. 1000 eurų ir 300 vienetų įvairios kosmetikos pasiekė moteris, kurioms nepaprasti net paprasti dalykai. Nes aš žinau, kad MANO šalyje ne visos šeimos gali sau padėti pačios.

Aš įtikinau save, kad skaidrus mokesčių mokėjimas yra ne nuobauda, o duokle MANO šaliai, tam, kad ji viena diena taptu graži ir sveika.

Aš galiu pažadėti, kad kiekviena diena dirbdama dėl savo šeimos aš galvosiu apie kiekvieną kitą šeimą. Ir aš nenoriu būti „pavyzdine geruole“, aš tik noriu būti atsakinga savo šalies piliete.

Ir jokie čia „geri darbai“.

Tik tiek. Su LAISVE, Tėvyne“, – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.